Oplevelser er noget af det, der gør livet værd at leve. Materielle goder forsvinder; oplevelser bliver til minder. Er du også vild med oplevelser, får du her lidt gode råd til at spare penge på dem. Gode oplevelser kan nemlig være dyre, men de kan også være ganske billige og endda helt gratis.

Gør brug af sociale medier

Både Danmark og udlandet bugner af gratis og billige oplevelser – det handler blot om at finde dem. Og her er de sociale medier en gave. På Facebook er der eksempelvis grupper for de enkelte byer, områder og lande, og så er det bare om at søge efter tidligere opslag eller lave dit eget a la ”Hvad må jeg bare opleve i Holstebro?” eller ”Jeg skal på ferie på Cypern og vil gerne springe i faldskærm – hvor gør jeg det billigst?”.

Køb ”brugt”

Oplevelser bliver ofte givet i gave i form af gavebokse og gavekort, men det er ikke altid, at modtageren kan nå eller har mulighed for at bruge dem, og så sælges de typisk billigt, eksempelvis på Facebook eller Den Blå Avis.

Brug Airbnb

Airbnb er kendt for udlejning af private værelser og boliger, men det nyeste er faktisk, at du også kan købe oplevelser gennem siden. Det er fortsat private, der ligger oplevelserne op og fungerer som guides. Det giver både nogle rigtig gode priser og meget autentiske oplevelser.

Køb oplevelser på Black Friday

Har du allerede udset dig de oplevelser, som du bare må prøve, kan du spare penge ved at købe dem på tilbud. Det er dog sjældent, at oplevelsesgavekort kommer på tilbud, så det er om at være på pletten, når det er tilfældet, og det er det typisk på Black Friday.

Se Black Friday tilbud her: Blackfredagstilbud.dk