Ridning og det at have hest kan være dyrt i længden, fordi udviklingen af rideudstyr konstant er i fremdrift. Når en ny sadel lanceres på markedet, kan den i mange tilfælde imødekomme behov fra både professionelle og nybegyndere, og derfor kan den være værd at investere i. På udsalg får man til gengæld muligheden for at købe lækre produkter, der eventuelt kun er en sæson eller to gammel – spritnye – og til en brøkdel af originalprisen.

Når du skal investere i nyt, lækkert rideudstyr til dig og din hest eller pony, kan det være mange penge værd at gå på “rideudstyr udsalg” enten online eller i den fysiske butik. Hold dig opdateret og følg med, når der er rideudstyr udsalg, så du sikrer dig professionelle og gode produkter til meget favorable priser.

Vi anbefaler:

Horze.dk har et stort udvalg af rideudstyr på udsalg.

Se udvalget her!

Alle ryttere elsker et godt rideudstyr udsalg

På et rideudstyr udsalg kommer både professionelle og nybegyndere ofte, fordi man kan skaffe det nyeste udstyr til gode priser. Ofte finder man mange af de populære mærker på udsalg med 50% eller mere. Både Kingsland, Equipage og Horze er alle anerkendte kvalitetsmærker, som man kan finde til gode priser, hvis man er opmærksom.

Uanset om du er en dressurrytter, springrytter, rider islandske heste, dansk varmblod eller shetlandsponyer, kan det være dyrt at holde sig opdateret i forhold til udstyret, der passer til din firbenede ven. Uanset om du har redet i mange år eller lige er begyndt, kan det være sjovt at tage til et rideudstyr udsalg, fordi du her kan snuse til den forrige sæsons trends og prøve kræfter med nyt udstyr til den halve pris.

Læg en plan og brug din snusfornuft

Når du handler rideudstyr på udsalg, kan det være en idé at lægge en plan, så du kan bruge pengene smart. Forsøg at udvælge noget udstyr, du gerne vil forny eller afprøve, så du kan målrette dine køb, så de passer til behovene, som du og din hest har. Hvis du gerne vil investere i en god sadel, har du mulighed for at undersøge, om der er en sadel, der passer til din pony og ridestil, som er på tilbud. En sadel er næsten den halve oplevelse, når du rider, og derfor er det vigtigt, at du har en god sadel, hvor kontakten mellem dig og din hest er, som den skal være – og det kan ofte koste knaster.

Rider du både spring og dressur med din pony eller hest, kan du overveje at tjekke mulighederne for at købe en god springsadel eller dressursadel på et rideudstyr udsalg. Sørg for at tjekke mål og gjord, så du sikrer dig, at sadlen passer.

Test nye bid, du ellers ikke havde købt

Et andet godt produkt at gå efter på et rideudstyr udsalg er bid. Man kan vel aldrig få for mange bid, men der er også kvalitetsmæssig forskel på dem. Et godt bid koster ofte i mellem 8-1000 kroner, men på et udsalg kan du være heldig at finde priser, der ligger på omkring 5-800 kroner.

Hvis du ønsker at give din pony eller hest et godt bid, bør du overveje fabrikanten, graden af tungefrihed på biddet samt materialet. Der er ingen, der kender din hest, som du gør, så derfor bør du selvfølgelig også tage med i betragtning, hvad din hest bedst kan lide, eller med hvilken type bid din hest reagerer bedst.

Vi anbefaler:

Gymnastikogridesport.dk har et stort udvalg af rideudstyr på udsalg.

Se udvalget her!

Kvalitetsridebukser holder længst

Man kan aldrig eje for mange ridebukser, og er du en garvet rytter, har du sikkert også slidt hul på mere end 20 par allerede. Fordelen ved at handle beklædning til dig selv på et rideudstyr udsalg er, at du kan købe ekstra lækker beklædning og samtidig spare penge. Hvis du ønsker at købe de helt rigtige stævneridebukser eller blot et par kvalitetsridebukser, der også er pæne, så tjek priserne på et udsalg. Fordelen er, at du får lækre mærker til udsalgspris, hvilket vil sige, at du kan skaffe Tina Lunds beklædning til halvdelen af prisen.

Man ved, at man har fundet et par gode ridebukser, når man står et par i hånden. Et par gode kvalitetsridebukser på udsalg er altid værd at overveje. Det tykke materiale og den gode ekstra padding omkring bagdel, knæ og inderlår er mange penge værd, fordi de gode ridebukser altid er dem, der holder længst. Brug i stedet de billige ridebukser, når du har en dag i stalden, så du på den måde kan prioritere dine gode ridebukser til brug til stævne.

Gør drømmestøvlen til virkelighed

Se udvalg af ridestøvler hos Gymnastikogridesport.dk

En af de dyreste ting man skal købe når man har hest er, ud over sadlen, et par dressurstøvler – eller springstøvler. Netop fordi de bedste støvler produceres i en god læder, koster støvlerne som regel en del. Et par gode springstøvler eller dressurstøvler slides selvfølgelig ikke op med det samme, men er du til stævne hver- eller hveranden weekend, kan det hurtigt begynde at sætte sit præg på støvlerne.

Det er ikke alle, der har råd til et par Alberto Fasciani eller Parlanti ridestøvler, men hvis drømmen skal komme til virkelighed, kan det jo lige så godt være på et rideudstyr udsalg, hvor du kan få dine drømmestøvler til halv pris, fordi det er forrige sæsons model eller lignende.

Indsaml det vigtigste udstyr på udsalg

Et godt rytterudsalg giver dig mulighed for at samle de vigtigste ting ind, når du mangler dem. Rideudstyr udsalg tilbyder et hav af lækre produkter til gode priser, der gør, at du endelig har nok penge til at investere i kvalitet frem for kvantitet.

Noget udstyr, som underlag, bandager og strigler, må købes jævnligt, og det koster heller ikke alverden, men når det gælder det vigtigste udstyr, er det klart, at alle ryttere ønsker det bedste – og den bedste kvalitet – for deres pony og sig selv.

Det gælder kort sagt om at have en plan for de køb, man ønsker at investere i, når der er udsalg, og på den måde kan alle ryttere være med i kampen om pokaler og mesterskabstitler.