Airhole er en anerkendt producent af ansigtsmasker. Hos dem kan du finde en ansigtsmaske til din skiferie, der passer perfekt til dig. Uanset om du er dreng eller pige, kvinde eller mand. Fælles for ansigtsmaskerne er, at de er produceret i materialer i den bedste kvalitet. Det gælder blandt andet cashmere og merinould, som både er åndbart og varmende.

Find din ansigtsmaske fra Airhole herunder.


airhole ansigtsmaske cashmereAirhole Balaclava Hinge Cashmere – black

En sand balaclava i kvalitetsmateriale. Produceret i en blanding af cashmere og merinould er du her garanteret væsentligt bedre materialer end de typiske.

Her vil masken håndtere varme, kulde og fugt på en perfekt måde, så du aldrig fryser og aldrig har det varmt. Dertil vil stoffet ikke lugte – heller ikke efter en lang dag i sneen.

Se pris


merino night camo airholeAirhole Balaclava Hinge Merino – night camo

Produceret i 100% merinould er du sikker på en model, der hverken lugter, kradser eller irriterer. Ulden sørger for, at dit ansigt har en dejlig temperatur, uanset om du står på ski med høj intensitet eller er i stilstand.

Ulden er naturlig, bæredygtigt produceret og biologisk nedbrydelig. Det må du godt blære dig med!

Se pris


drytech ansigtsmaske fra airhole Airhole Balaclava Hinge Drytech – storm

Et vandafvisende stof, der forhindrer at kondens, vand og sne skulle lægge sig på både yder- og indersiden af masken. Derfor vil ansigtsmasken altid holde dig tør uanset aktivitet.

Hinge-systemet gør masken let at trække ned under din hage – det er smart, hvis der bliver varmt i løbet af dagen, og masken derfor ikke er nødvendig længere. Balaclava er funktionel som både halsedisse og hat.

Se pris


airhole halsedisseAirhole Halsedisse Ergo Featherlite – check

Den perfekte allround-halsedisse. Airtuben gør det muligt at bruge modellen som både halsedisse og ansigtsmaske. Stoffet sørger, uanset funktion, for at transportere sved væk fra kroppen.

Modellen er produceret, så det er muligt at trække vejret helt frit uden opbygning af kondens, der kan være generende i længden.

Se pris