outdoormagasinetOutdoorMagasinet.dk er et online magasin dedikeret til outdoor eventyr af enhver tænkelig slags. Magasinet henvender sig især til dig som har en passion for ”the outdoor way of living” – altså en passion for at opholde dig i naturen, hvor du kan udfolde dit friluftsliv.

Følelsen af frihed og mindeværdige oplevelser er drivkraften

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi outdoor-entusiaster har en forkærlighed for at opholde os udenfor. Denne kærlighed til naturen skyldes især, at vi føler os frie og ikke mindst har mulighed for at give os selv nogle naturoplevelser vi sent vil glemme. Det er lige præcis disse følelser, der ligger til grund for OutdoorMagasinet.dk.

OutdoorMagasinet.dk inspirerer og motiverer dig

Formålet med OutdoorMagsinet.dk er først og fremmest at inspirere et væld af mennesker som enten dyrker friluftslivet eller gerne vil i gang med det. Denne inspiration er baseret på et hav af artikler, guides, videoer og lignende som kan være med til at sætte nogle tanker i gang. Tanker som motiverer dig til at opleve naturen på tætteste hold – og ikke mindst få det bedste ud af den.

Bliv klogere på outdoor

Som ”ny” inden for outdoorverdenen kan det godt være svært at finde ud af, hvilken sovepose du bør vælge til overlevelsesturen, hvordan du finder frem til dit område inden for friluftsliv og hvor de bedste skovområder er til hiking – blot for at tage nogle eksempler.

Disse og lignende spørgsmål bliver bl.a. besvaret her på OutdoorMagasinet.dk. Vi gør meget ud af at klæde nybegynderen såvel som den erfarne friluftsmand/dame på til udelivet. Kort sagt: Vi ønsker at gøre dig klogere på outdoor i form af inspirerende og motiverende indhold.

Kontakt os!

Outdoormagasinet.dk kan kontaktes på outdoormagasinet@avito.dk

Bliv skribent på Outdoormagasinet.dk

Kunne du godt tænke dig at være en del af OutdoorMagasinet.dk? Som frivillig skribent får du lov til at dele dine outdooroplevelser med tusindvis af læsere. Derudover vil du også få mulighed for at teste en masse relevant gear og grej inden for ”dit” område. Lyder det som noget for dig? Kontakt os og hør mere. Vi ser frem til at høre fra dig!