Som hardcore MTB-entusiast kender du alt til vigtigheden af optimal beskyttelse. Alt fra hoved til tå skal være pakket passende ind, da faldskader i MTB-sporten kan få hurtige og fatale konsekvenser uden ordentlig beskyttelse.

I denne guide har vi samlet en liste til dig, som søger en god albuebeskytter til MTB, og som ikke vil gå på kompromis med kvalitet, sikkerhed og holdbarhed.


Fox Launch Enduro Elbow Pad

FOX LAUNCH ENDURO ALBUEBESKYTTER GREY

Vi lægger listen ud med altid populære Fox, som har lavet disse Launch Enduro Elbow Pads, der passer godt til Enduro MTB, som navnet antyder. Fox Launch Enduro albuebeskytteren er lavet i et blødt og bevægeligt materiale med komfortabelt fit, så du ikke generes unødigt af beskytteren.

Se pris her


Bluegrass Crossbill albuebeskytter

Bluegrass Crossbill albuebeskytter

Næste bud på listen er denne Bluegrass Crossbill albuebeskytter. Hvis du skal bruge en god all-around albuebeskytter til MTB, så er Crossbill-modellen et kvalificeret bud. Den er lavet i Vaportech og kevlar, som tilsammen skaber et unikt resultat med åndbarhed og optimal beskyttelse. Bluegrass er lavet i en forkromet 3D HDPE-skal, der beskytter godt rundt om dine led i tilfælde af styrt.

Se pris her


Troy Lee Designs Elbow Guards

Troy Lee Designs Elbow Guards

Har du behov for et par gode albuebeskyttere, som bliver siddende, hvor de skal, uanset hvor hårdt og voldsomt, du kører? I så fald kan du tage et nærmere kig på disse Troy Lee Designs Elbow Guards fra Blacksnow. De er lavet med komfortabelt fit og beskyttende plader i en slidstærk konstruktion, så de altid er klar til at tage det værste skrald, hvis du styrter. Troy Lee albuebeskytteren er endvidere udstyret med no-slip zoner på indersiden for øget komfort.

Se pris her


Endura Singletrack MTB albuebeskytter

Endura Singletrack MTB albuebeskytter

Vi er nu kommet til Endura, som selvfølgelig også skal have en model med på listen. Her får du deres Singletrack MTB albuebeskytter, som er lavet i komfortabelt materiale, der sikrer et unikt fit til netop dine albuer. Det betyder, at albuebeskytteren former sig efter din albue, hvormed du er sikret optimal komfort, bevægelighed og ikke mindst beskyttelse, når du kører singletrack eller andre lettere former for MTB. Endura Singletrack er udstyret med Velcro straps, så de holdes godt på plads under kørslen.

Se pris her


Ion E-Pact albuebeskytter

Ion E-Pact albuebeskytter

Man kan ikke sige MTB-beskyttelse uden at sige Ion. Og her på listen er Ion repræsenteret med deres populære E-Pact albuebeskytter, der er lavet specielt til dig, der har en lidt mere aggressiv MTB-kørsel. Den passer således perfekt til downhill og Enduro og er selvfølgelig udstyret med den klassiske Ionic fit for øget ergonomisk pasform under kørslen.

Se pris her


POC Joint VPD 2.0 Elbow

POC Joint VPD 2.0 Elbow

POC Joint VPD 2.0 Elbow Pads er ikke for sjov – her mener POC det virkelig, og vi bevæger os da også lidt op ad prisstigen. Til gengæld er du med et par Joint VPD 2.0 albuebeskyttere sikret optimal beskyttelse og perfekt kvalitet i mange år. Albuebeskytteren er så solid, at den er godkendt til motorcykelbrug, og alligevel har POC formået at skabe den således, at du stadig opnår fuld bevægelighed under kørslen.

Se pris her


Sweet Protection Bearsuit Elbow Pads

Sweet Protection Bearsuit Elbow Pads

Sweet Protection Bearsuit Elbow Pads er lavet med anatomi og komfort for øje. Her får du en albuebeskytter til MTB, som giver god åndbarhed, beskyttelse og komfort hele dagen. Modellen er CE EN-1621-1 godkendt og udstyret med praktiske Velcrolukninger.

Se pris her


POC Spine VPD Air Jakke m/ beskyttelse

POC Spine VPD Air Jakke m/ beskyttelse

Sidste bud på listen er denne lækre Spine VPD Air Jakke fra POC. Jakken har det hele i ét og er således udstyret med både et solidt rygskjold og et par gode og komfortable albuebeskyttere. Dermed opnår du fuld beskyttelse uden at gå på kompromis med bevægelighed og komfort.

Se pris her

 

Læs også:

Knæbeskyttere til MTB og cykling