Planlægger du at tage på vandretur? Så er det vigtigt med en god vandrerygsæk. Måske har du allerede én, men hvis ikke, så får du her et par forslag. Vi ser på tre anbefalede vandrerygsække og giver dig en generel guide til at udvælge den helt rette model til vandreturen.

Herunder får du tre anbefalinger af vandrerygsække, der med garanti vil gøre dine vandreture mere komfortable. Inden du læser vores anbefalinger, så er du velkommen til at tage et kig på nogle forhandlere af rygsække til vandreture. Det kan jo være, at du er heldig at finde et ekstra godt tilbud.

Forhandlere af vandrerygsække:

Nordpol Explorer 50

nordpol explorer vandrerygsækRygsækkens størrelse betyder en del. Denne rygsæk er mellemstor og passer derfor til de flestes behov: Der er plads til de mest nødvendige ting og samtidig forhindrer den, at du tager flere ting med end du reelt set har brug for. Samtidig er den ikke alt for meget i vejen og til gene, når du går, hvilket andre rygsække ofte kan være.

Hvad angår komforten, så kan rygsækken også anbefales. Du kan selv indstille bæresystemet efter dine behov. Derudover finder du en behagelig polstring de steder, hvor den kommer i kontakt med kroppen. Med flere lommer og remmer giver den dig god mulighed for opbevaring af diverse ting – og du kan altid spænde mere på tasken, hvis du nu får brug for det.

Læs mere om Nordpol Explorer og se prisen hos Pro-Outdoor.dk

The North Face Prophet 65

the north face prophet 65North Face er et solidt mærke hvad angår outdoor gear og lir. Derfor kan det ikke komme bag på nogen, at denne rygsæk er ganske kvalitetsfyldt. Den er lavet med gode materiale, som sikrer, at den er komfortabel at gå med. Holdbarheden er også helt i top, hvorfor du kan betragte et køb af tasken som en langtidsinvestering.

Hvad angår størrelser, så kan du vælge mellem tre forskellige og dermed finde den, der passer dig bedst. Rygsækken har en stor indelomme, mens der rundt omkring er flere små lommer – det bør dække de flestes behov. Takket være et smart skummateriale bliver vægten i rygsækken godt fordelt, hvilket kan være med til at skåne skuldre og ryg. Et rigtigt godt valg!

Læs mere om The North Face Prophet og se prisen hos Pro-Outdoor.dk

Deuter Aircontact PRO

deuter aircontact proDen tredje og dyreste mulighed er Deuter Aircontact Pro, som ligeledes er oplagt at vælge – især hvis du bare nægter at gå på kompromis med kvaliteten.

Det er nemlig en suveræn vandrerygsæk på flere forskellige måder. Som de andre to tasker er den slidstærk og balancerer indholdet. Da der samtidig er rigeligt med plads til udstyr, kan tasken betragtes som en af de absolut bedste af slagsen – du finder sidelommer, lynlåslomme, låglomme, soveposerum og meget mere i tasken. Den byder altså på det hele. Du kan justere rygsækken, som du vil, og den er designet således, at din krop altid er fri til at bevæge sig. Et ekstra lille plus er det indbyggede regnovertræk, som i mange tilfælde vil blive relevant at bruge – især på lange tur, hvor vejret er utilregneligt.

Læs mere om Deuter Aircontact PRO og se prisen hos Pro-Outdoor.dk

Derfor er det vigtigt at have en god rygsæk til vandreturen

Hvis du planlægger en lang tur til fods er det vigtigt at have godt styr på tingene. Det får du med en vandrerygsæk, men her drejer det sig om at finde den helt rette. Der er mange ting at overveje og derfor kan det (naturligvis) godt være lidt uoverskueligt at skulle vælge den helt rigtige vandrerygsæk. Vi vil dog hjælpe dig godt på vej med et par tips.

Vælg en rygsæk som er komfortabel

Først og fremmest skal du vælge en rygsæk, der er komfortabel at gå med. Hvis du tager vandring seriøst, kommer du nok til at gå ganske mange kilometer om dagen – og her er det altså super relevant at finde en god taske, der er rar at gå med (eller om ikke andet en taske, der ikke er træls at gå med). Du sikrer dig som regel en god komfort ved at vælge en rygsæk, der har et godt bæresystem. Vælg helst en rygsæk med et bæresystem, der kan justeres efter dine skuldre, og tag gerne et godt kig på rygsækkens udseende – du kan nemlig i mange tilfælde vurdere komforten ud fra udseendet.

Valg af størrelse

Det er samtidig vigtigt at finde en vandrerygsæk, der har plads nok til de ting, du skal have med. Du kan få rygsække i mange forskellige størrelser, og hvis du er typen, der godt kan lide at medbringe lidt af hvert på turen, er det smart at få fat i en rygsæk med god plads. Hvis du til gengæld sætter pris på simplicitet, kan du i stedet vende fokusset over på at finde en lille, solid og kompakt rygsæk. Du har sikkert forstået pointen nu – størrelsen afhænger af dine egne præferencer, så hav altid disse i baghovedet, når du skal til at købe en ny rygsæk.

Vandrerygsækken skal være slidstærk

Til sidst er det vigtigt, at en rygsæk opbevarer dine ting godt. Sørg for at finde én med solide og slidstærke lynlåse, således dine genstande er godt dækket ind. Find også gerne ud af, hvor store lommerne cirka er samt hvor mange der er.

Hvis du holder øje med disse ting, når du køber din rygsæk, vil du altid være godt stillet. Vi må igen understrege, at det er vigtigt at finde den rette, for du kommer sandsynligvis til at gå rigtigt meget med den – derfor er det vigtigt ikke at gå på kompromis – hverken med pris eller kvalitet.

Det ér muligt at finde et godt vandrerygsæk tilbud

En billig vandrerygsæk er ikke ensbetydende med, at kvaliteten er dårlig. Det ér muligt at finde et godt tilbud, hvor kvaliteten er højere end, hvad prisen er. Disse tilbud hænger dog ikke på træerne. Derfor gælder det for dig om at være god til at holde øje hos de forskellige forhandlere af vandrerygsække. Det kan for eksempel være nedenstånde forhandlere:

Mulighed for at spare mange penge på Black Friday

Der er ingen tvivl om, at du finder nogle af de bedste vandrerygsække tilbud på Black Friday. Her er det ikke unormalt at finde forhandlere, der kører med 10-20% rabat på deres vandrerygsække. Så hvis du allerede nu ved, at du i starten af 2018 skal have en ny rygsæk til vandreture, så anbefaler vi, at du køber den på Black Friday. På den måde får du mest muligt for dine penge. Og hvis du mangler yderligere udstyr til hiking, så er Black Friday også en god dag at købe det på. Jo mere du køber på dagen, jo flere penge vil du spare.