Indeholder reklamelinks.

Hvis du er på udkig efter et par gode Hestra skihandsker på tilbud, så er du havnet det helt rette sted – her på siden har vi nemlig klaret det opsøgende arbejde for dig og samlet mere end 10 af de mest populære Hestra skihandsker på tilbud på nettet.

Brug listen som inspiration, eller klik dig videre ind under de enkelte forhandlere for at læse mere om de konkrete handsker eller luffer.


Tip: Sådan kan dine Hestra skihandsker holde i +10 år

Husk dine skihandsker skal beskyttes løbende. Hestra handsker kan holde i årtier, hvis du behandler dem ordentligt – bl.a. ved at give dem læderbalsam.

Læs mere her.


Hestra Henrik Leather Pro

HESTRA HENRIK LEATHER PRO SKIHANDSKER FLAME RED:CORK

Vi lægger listen ud med disse retro inspirerede Henrik Leather Pro skihandsker fra Hestra. Handskerne er lavet med inspiration fra og i samarbejde med tidligere FWT vinder Henrik Windstedt, og resultatet er disse lækre, farvestrålende og komfortable skihandsker i holdbart læder. De er tætsiddende og slidstærke.

Kan købes her


Hestra Omni Luffe

Hestra Omni Luffe

Næste bud på listen over de bedste Hestra skihandsker på tilbud er denne Omni Luffe, som er lavet specielt til damer. Lufferne er lavet til de mere kølige dage, da skindmaterialet og fiberfill-foret sikrer optimal varme og beskyttelse mod frosten. Lufferne fås i farverne sort eller hvid.

Kan købes her


Hestra Henrik Windstedt Pro Mitt

Hestra Henrik Windstedt Pro Mitt

Vi springer direkte videre til denne populære luffe, som er udviklet i samarbejde med Henrik Windstedt. Hestra Henrik Windstedt Pro Mitt er lavet i utroligt slidstærkt okselæder, som sikrer god varme samtidig med optimal komfort og bevægelighed på pisten. Luffen fås også som 5 finger-model om nødvendigt.

Kan købes her


Hestra Gauntlet Junior skihandske

Hestra Gauntlet Junior skihandske

Det er hermed blevet tid til at runde de yngre entusiaster – derfor får du her et godt bud på en juniorhandske, nærmere bestemt den smarte Hestra Gauntlet Junior skihandske. Der er tale om en komfortabel og varm 5 finger-model med PU-belægning på håndfladen, hvilket sikrer et godt greb om skistaven. Materialet er vind- og vandtæt samt åndbart hele dagen.

Kan købes her


Hestra Army Leather Heli Ski Ergo Grip

Hestra Army Leather Heli Ski Ergo Grip

Hvis du holder af at køre pudder og har behov for øget fingerfærdighed og holdbarhed i dine skihandsker, så bør du overveje disse Hestra Army Leather Heli Ski Ergo Grip-handsker. Det lange navn til trods, så er disse handsker enkle men super effektive. Handskerne er lavet i et ergonomisk design med formede fingre til ekstra komfort.

Kan købes her


Hestra Czone Powder luffer

Hestra Czone Powder luffer

Hestra Czone Powder luffer er de perfekte skihandsker til kvinder, som har behov for en stilfuld men samtidig effektiv og varmende skihandske, der sidder godt på hånden hele dagen uden at koste det hvide ud af øjnene. Håndfladen er i kunstlæder for øget greb om skistaven.

Kan købes her


Hestra Morrison Pro Model 5-Finger skihandsker

Hestra Morrison Pro Model 5-Finger skihandsker

I samarbejde med den dygtige Seth Morrison har Hestra lavet disse ultraflotte 5 finger-skihandsker i det genkendelige design og ekstra holdbare materialer. Handskerne er således udviklet i ekstra solidt læder med forstærket beskyttelse ved både fingre og knoer. Drømmer du om en af legendens Pro-modeller til dig selv, så er denne et virkelig godt bud.

Kan købes her


Hestra Power Heater Luffe

Hestra Power Heater Luffe

Hestra Powder Heater Luffe bevæger sig rundt i den højere ende af prisskalaen – dog ikke uden grund. Denne effektive og smarte skihandske er nemlig udstyret med indbyggede varmeelementer, som sikrer dig komfort og varme hele dagen. Du kan indstille varmen på 3 forskellige niveauer efter behov.

Kan købes her


Hestra Touch Point Warmth Liner skihandske

Hestra Touch Point Warmth Liner skihandske

Hestra har selvfølgelig også lavet flere gode inderhandsker, som kan anskaffes separat. Touch Point Warmth Liner skihandskerne er lavet specielt til dig, som har behov for et tyndt lag på de kølige dage og et solidt inderlag på de allerkoldeste dage på pisterne. Handsken kan desuden anvendes til touchfunktioner på en smartphone uden besvær.

Kan købes her


Hestra Kaj & Sverre Pro 3-Finger

Hestra Kaj & Sverre Pro 3-Finger

Skilegenderne Kaj Zackrisson og Sverre Liliequist har i samarbejde med Hestra udviklet disse varme og funktionelle 3 finger-handsker. Pro 3-finger skihandskerne er lavet i et kort læderdesign som giver optimal varme, samtidig med at 3-finger formen giver øget bevægelsesfrihed – du får det bedste fra to verdener i én handske.

Kan købes her


Hestra Jon Olsson Pro Model

Hestra Jon Olsson Pro Model

Vi runder listen over Hestra skihandsker på tilbud af med den lækre Jon Olsson Pro Model handske i kombineret okse- og gedelæder for optimalt grip, komfort og bevægelighed. 5-finger handsken er udstyret med Jon Olssons karakteristiske signatur, som pryder blandingen af kvalitet, design og holdbarhed.

Kan købes her


Derfor er Hestra skihandsker så gode

Det er de færreste firmaer, der kan prale af at have leveret kvalitetsprodukter i over 80 år. Svenske Hestra er dog en af dem, da de siden 1936 har designet, udviklet og produceret skihandsker til såvel professionelle som fritidsentusiaster i hele verden.

Hestra er særligt kendt for at samarbejde tæt med professionelle atleter inden for skisport, bjergbestigning og andre outdoor sportsgrene. I det tætte samarbejde går også Hestras designere og produktudviklere tæt ind i sagen for at forstå og ikke mindst fremstille de skarpeste idéer inden for skisportsverden, når det gælder handsker og luffer.

Mange af Hestras mest populære skihandsker er håndlavet – nogle af dem i mere end 100 forskellige dele – hvormed der virkelig er sat fokus på detaljerne, kvaliteten og holdbarheden.