Nærmest uanset hvilken jagtform du foretrækker, så er det vigtigt med en god GPS til hunde, når du jager sammen med de firbenede venner. En god hunde-GPS sikrer optimal sikkerhed og forbedret flow i din jagt, når du er afsted i mange timer.

I denne guide ser vi nærmere på nogle af mulighederne for en GPS til hunde fra Garmin, som leverer topkvalitet inden for sporingsenheder til bl.a. jagt. Du er sikret optimal funktionalitet og brugervenlighed, da enhederne er lavet udelukkende til jagt med hunde, hvormed de er skræddersyet til dine behov.

Garmin GPS til hunde Alpha 50/T5

hundegps garminFørste bud på listen over GPS til hunde kommer fra altid populære Garmin, så er notorisk kendt for deres superskarpe sporingsenheder og outdoorudstyr.

Garmin Alpha 50/T5 Bundle indeholder halsbånd til din hund samt en smart enhed til dig, hvor du kan følge hunden eller hundene i en radius på op til 14,5 km.

GPS’en kan tilsluttes op til 20 halsbånd og kan således spore op til 20 hunde ad gangen, og alle opdateringer for placeringer sker med et minimalt interval på 2,5 sekunder.

Du kan både benytte almindelige AA-batterier eller de medfølgende, genopladelige batterier, når du er på jagt. Med en Garmin Alpha 50/T5 GPS er du altid sikret en god og tryg jagt for dig og din hund, uanset hvor i jager. Der er indbygget kort over hele Europa med ekstra mulighed for at downloade alternative kort på microSD-kort.

Jægerens GPS Dog Coat hundedækken med GPS

gps hundedækkenVi springer væsentligt ned i pris, hvor vi finder dette enkle men smarte hundedækken med indbygget GPS fra Jægerens. GPS-hundedækkenet kan bruges sammen med blandt andre Garmin Astro- og andre GPS-pejlere, således at du hele tiden er opdateret med, hvor din hund opholder sig.

Den fluorescerende, orange dug sikrer, at din hund hele tiden er synlig i terrænet for dig og andre jagere, og du mindsker således risikoen for fejlskud og andre uheldigheder.

Dækkenet er yderst solidt og beskytter din hund mod andre eventuelle skader, og samtidig er den lavet i let materiale, som sikrer god mobilitet for hunden.

Garmin Alpha 100 m/T5 Mini hundepejler

garmin alphaDen tredje og sidste GPS til hunde på listen er denne Alpha 100 m/T5 Mini hundepejler fra Garmin. GPS-enheden kan spore op til 20 T5 mini- eller Alpha-hundepejlere med en radius på op til 6,5 km. Enheden modtager endvidere signaler om hundens eller hundenes færden med en opdateringshastighed på helt ned til 2,5 sekunder.

Skærmen på din GPS-enhed er lavet i et lysstærkt design med gode muligheder for at bruge tasterne selv med handsker på. På den måde er du hele tiden sikret en effektiv, sikker og optimal jagt for såvel dig som din hund eller dine hunde. Du kan installere og justere diverse kort og funktioner på din enhed for at skræddersy din jagt, uanset hvor i verden du befinder dig.