Hvis du går og drømmer om at prøve kræfter med en rigtig mountainbike, i et rigtigt mountainbike-miljø, så er denne oplevelse lige noget for dig.

Du kan deltage alene, sammen med en kammerat eller kæreste, eller du kan melde et helt hold af venner eller kollegaer til, så I sammen kan få en anderledes og vildt spændende oplevelse.

Selve dagen byder først og fremmest på en masse kørsel på de populære mountainbikes i udfordrende skovområder. Men derudover får du også indblik i selve teknikken bag kørslen, instruktioner i sikkerhed omkring biken – og ikke mindst bliver du vejledt i, hvordan du selv kan træne videre efter dagens tur.

Se hvad en tur på MTB i skoven koster lige her

Perfekt oplevelse med action og natur i ét

Hvis du er til frisk luft, gode fysiske udfordringer og masser af fart og action, så er denne skovtur på mountainbike fuldstændig oplagt.

Du kommer til at drøne gennem skoven, hvor du både skal op og ned ad skrænter og bakker, cykle hen over trærødder og træstubbe, gennem små flotte vandløb og meget andet. Undervejs vil du selvfølgelig blive vejledt af de professionelle instruktører, så det hele forløber sikkert og forsvarligt, og så du er sikret den bedst mulige oplevelse.

Hvis du har din egen mountainbike og andet udstyr, er du mere end velkommen til at tage dette med og bruge det på dagen. Det kan nogle gange være rart at køre på sin egen bike, som du er vant til. Hvis du dog ikke ejer en mountainbike på forhånd, er dette dog heller ikke noget problem, da de nemt kan lejes gennem arrangøren, så du får en bike, der passer til dine behov.

Hvad inkluderer oplevelsen?

Vælger du at tage med på denne hæsblæsende og spændende tur gennem Geels skov, kan du forvente følgende på dagen:

  • Grundig introduktion til og instruktion i kørsel på mountainbike, herunder gear, cyklen, sikkerhed m.v. Du møder de andre deltagere og instruktørerne på Holte Station, hvor det hele starter.
  • Motiverende vejledning i træning på mountainbike fra de professionelle instruktører, som er med dig hele dagen.
  • Mulighed for at leje både mountainbike, udstyr og hjelm, hvis du ikke selv har det nødvendige udstyr med.

OBS: Der er ingen krav til din fysik bortset fra, at det selvfølgelig er en god idé at kunne cykle almindeligvis i forvejen. Derudover skal du være fyldt 16 år for at kunne deltage. Men bortset fra det kan alle være med, og du behøver ikke at have kørt på en mountainbike før for at deltage.

Læs mere om oplevelsesgaven hos Oplevelsesgaver.dk

Gode råd til turen

Når du skal deltage i denne actionfyldte skovtyr på mountainbike, skal du være opmærksom på følgende:

  • Husk vand og evt. kaffe og lidt mad efter behov, da du får mulighed for at tage nogle hvil samt hygge og sludre med de andre deltagere i løbet af dagens tur.
  • Du er dækket af udbyderens ansvarsforsikring, når du deltager i denne oplevelse.
  • Du bør iføre dig rigtigt cykeltøj, og hvis dette ikke er muligt, kan du bruge andet tøj med gode bevægelsesmuligheder, og som ikke sidder for løst.

Læs også: MTB shorts med og uden pude