Hvad enten du er fritidsentusiast eller professionel soldat og ønsker optimal beskyttelse, bør du overveje en MOLLE-kompatibel Armour Carrier.

En god og solid Armour Carrier beskytter først og fremmest din overkrop mod gennemtrængning. Men derudover sikrer den også, at du har mulighed for justeringer, så den passer perfekt til din kropsbygning og diverse pressede situationer.

Fordelene ved at vælge en kvalitetshøj Armour Carrier er, at du dels øger din mobilitet i felten, dels at du minimerer din synlighed og dermed risikoen for at blive opdaget, og dels at du har gode muligheder for at montere diverse MOLLE-komponenter, tasker og ekstraudstyr på din Carrier.

Herunder ser du 4 udvalgte Armour Carriers i hver sin prisklasse, som alle er udviklet med henblik på professionel anvendelse. Du er derfor sikret en tårnhøj kvalitet til favorable priser.

Plate Carrier MKII Olive

Plate Carrier MKII OliveFørste bud på listen over vores Armour Carriers er denne billige, men effektive Plate carrier fra Tasmanien Tiger. MKII Carrieren er udviklet til dig, som ønsker en fleksibel og funktionel Armour Carrier til ballistiske plader.

Alle stropper på Carrieren er fuldt justerbare, så du altid kan tilpasse din Armour Carrier specielt til din kropsbygning og dine behov. Dette sikrer optimal bevægelsesmulighed i felten, som er et must for enhver, der tager sin overlevelse alvorligt.

Tasmanien Tiger Plate Carrier MKII er udstyret med mulighed for at anvende ballistiske plader i størrelsen 30×25 cm på både front og ryg.

Kan købes hos OutdoorPro.dk


 

PLATEminus V2 Carrier L Coyote

PLATEminus V2 Carrier L CoyoteVi bevæger os nu en håndfuld trin op ad prisstigen, men her får du til gengæld også den absolut bedste kvalitet, du kunne ønske dig. Som en direkte forbedring af PLATEminus-serien finder du denne PLATEminus V2 Armour Carrier, som byder på endnu flere funktioner og fordele.

PLATEminus V2, eller PLATE 2 som den også kaldes, er udviklet med fokus på endnu mere og bedre beskyttelse. Du har således mulighed for at anvende SAPI/ESAPI-plader på både front, ryg og i begge sider.

Dette sikrer optimal beskyttelse mod nært sagt alle fare, og det unikke design i Coyote camouflage-farve giver dig endnu bedre mulighed for at bevæge dig uset rundt i felten.

PLATEminus V2 Armour Carrier er udviklet således, at den er fuldt kompatibel med alle MOLLE-enheder, og lommerne på Carrieren giver yderligere mulighed for montering af traumekits, magasinposer eller flere forsyningslommer.

Kan købes hos OutdoorPro.dk


 

PLATEminus Carrier M Multicam

PLATEminus Carrier M MulticamVi går lidt ned i pris igen, og her finder vi denne PLATEminus M Multicam Armour Carrier, som er velegnet til dig, der ønsker minimal synlighed, høj bevægelsesfrihed, MOLLE-kompatibel beskyttelse og lav vægt.

Denne PLATEminus Carrier er lavet i ekstra godt camouflerende design, som holder dig skjult under de fleste forhold.

Blue Force har med denne Armour Carrier tænkt specielt på fleksibilitet og mobilitet i felten. Derfor er Armour Carrieren udstyret med justerbare stropper i både skuldre og sider, så du kan tilpasse din Carrier til lige præcis din kropsbygning og diverse forhold – heriblandt behovet for øget mulighed for vejrtrækning under pressede forhold.

Kan købes hos OutdoorPro.dk


 

5.11 Tac Tec Plate Carrier

5.11 Tac Tec Plate CarrierDenne populære 5.11 Tac Tec Plate Armour Carrier er skabt til dig, som har behov for optimal beskyttelse og minimal vægt.

Armour Carrieren er beskytter mod gennemtræning, samtidig med at bevægelsesfriheden er høj, hvormed du er sikret de bedste forhold i felten.

Derudover er 5.11 Tac Tec Carrieren forsynet med den effektive GrabDrag-funktion, som er et håndtag, der sikrer, at du hurtigt og nemt kan flytte såret personale.

Denne Armour Carrier er tiltænkt professionelle, som arbejder i felten, men den kan med fordel anvendes af alle entusiaster, som har behov for god beskyttelse og høj mobilitet.

5.11 Tac Tec er MOLLE-kompatibel, så du nemt kan montere alle dine nødvendige tasker og ekstraudstyr.

Kan købes hos OutdoorPro.dk