ANNONCE: Hiking og vandreture er sagte men sikkert røget længere og længere op på lister over danskernes rejsevaner. Og det er da ikke svært at se hvorfor. Hiking giver dig mulighed for, for alvor at komme ud og opleve naturen, samtidig med, at du får god motion og en aktiv ferie. Men hiking virker for nogle uoverskueligt, og som en udmattende ferieform. Her kan du med fordel drage nytte af gadgets og godt udstyr. I denne korte guide giver vi dig fem hiking-gadgets til den perfekte vandretur

Den perfekte base

Når det kommer til hiking og lignende aktiviteter, er der særligt en gadget der er helt essentiel for en god vandretur: et ordentligt telt. Teltet er en base at søge ly i. Her sover man, spiser hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter og man kan generelt forlænge turen betragteligt med et telt, da man ikke er afhængig af at finde et tag over hovedet.

Men teltet skal helst også være nemt at have med. Når du skal bære alt med din krop, er ”less” virkelig ”more”. Et 2-Personers Pop Up Telt er et godt eksempel på et ordentligt telt der ikke kræver særlig meget at have med. Det er ultra let og popper op af sig selv. Du skal bare have det med, så er alt klaret.

Lys overalt

En anden ret basal gadget til vandreturen, er en ordentlig lygte. En god lygte lader dig gå videre efter mørkets frembrud, lader dig finde rundt i teltet om natten, og så meget mere. På en vandretur ud i naturen er den simpelthen uundværlig.

En sådan lygte er Motorolas MR-550. Med solid byggekvalitet og skarpt lys klarer den det meste. Det kompakte design gemmer en lampe på hele 1100 Lm, nok til at lyse op mange meter foran dig. Den er desuden genopladelig via mikro-usb, og holder batteri i mange timer.

Komfort på farten

Det er altid lækkert at have lidt komfort med på en god hiking-tur. At kunne hvile godt og restituere er både lækkert og nødvendigt. Transporterbare møbler, er dog sjældent virkeligt gode flydere, og som et resultat er komforten ofte så som så når du er på tur.

Dette er der dog råd for. InnovaGoods’ Auto Oppustelig liggestol er alt andet end typiske transporterbare møbler. Med enkle bevægelser kan du indfange vinden, og på sekunder er den fuldt oppustet. Herefter er det bare at lægge sig tilbage på den, og nyde et godt hvil.

Bord til mange formål

Et andet møbel der er lækkert at have med på tur, er en form for bord. Et bord har flere funktioner end man umiddelbart tror. Selvfølgelig kan du spise af det, men her kan også spilles kort, stilles drikkevarer og generelt bruge det til opbevaring af ting, der helst skal løftes lidt over jorden. Et sammenklappeligt bord, gør det muligt for dig at nyde alle fordelen ved et bord i naturen – både dem du tænker meget over og dem du måske har glemt.

Cocktailluksus hvor end det skal være

Er du til det lidt mere sjove og knap så basale, skal der måske mere end et bord til for at imponere. Men denne sidste hiking gadget vil måske gøre det. Efter en lang hiking-tur, er det altid lækkert at slappe af om aftenen med noget hyggeligt, og hvorfor ikke gøre dette til en lækker cocktail?

Adventure Goods’ cocktailsæt til camping, er lige løsningen. Dette firedels cocktailsæt er i plastik, så det er nemt at have med på tur. Med shaker, to martini-glas og et målebæger, er det nemt som ingenting, at slutte dagen af med en hiking-cocktail.Få inspiration til mere camping og hiking udstyr på www.coolpriser.dk/shop/camping-bjerg-9546s1.html