Som soldat er det nødvendigt at have noget ordentligt udstyr, og hvis du leder efter chest rigs eller kampveste, kan du her få en god oversigt over, hvilke produkter der er værd at investere i.

Flere ting er vigtige, når en god chest rig skal købes. Den skal sidde godt på kroppen, den skal være åndbar, og desuden være så justerbar som mulig. De fleste chest rigs skulle også gerne give mulighed for at opbevare eller påføre ekstra udstyr. Noget af det første som du bør se efter, er hvilket brand der står bag kampvesten. Eksempler på gode mærker er Tasmanian Tiger, 5.11 og Blue Force Gear, som alle er populære blandt forskellige militærenheder. Nederst på siden kan du se videoer om de forskellige mærker.


 

Vest Base SortTasmanian Tiger Vest Base Sort er den første vest, som vi anbefaler. Den sidder perfekt, idet du let kan tilpasse den til kroppen – og den imødekommer desuden alle de krav, som du normalt stiller til en god vest. Vest Base Sort er både åndbar og let. En anden stærk fordel er, at den på skuldrene er forsynet med blødt gummi, der aftager rekyl, og som giver dig en fordel, når du har geværet på skulderen.

Se pris og læs mere hos OutdoorPro.dk

 

 

 


 

FL Chest Rig OliveTasmanian Tiger FL Chest Rig Olive er en simpel og billig adapter rig, der gør det nemt for soldaten at ændre på setup’et eller skifte udstyr. Den største fordel er, at denne rig er super let (330 gram) og du kan desuden skifte den uden at løsne op på ballistic beskyttelsen. Et stærkt valg, hvis du leder efter en god adapter rig!

Se pris og læs mere hos OutdoorPro.dk

 

 

 


 

Chest Rig MKII SortTasmanian Tiger Chest Rig MKII Sort er en ny vest, der kan bruges af enhver soldat. Det skyldes, at den er enormt justerbar og samtidig indeholder meget plads takket være de store lommer. Vesten har i øvrigt MOLLE-systemet, der giver dig muligheden for at tilpasse den med ekstraudstyr. Vægten er 1,1 kg, hvorfor den ikke er specielt tung at have på.

Se pris og læs mere hos OutdoorPro.dk

 

 

 


 

Ten-Speed M4 Chest Rig WolfTen-Speed M4 Chest Rig Wolf er et af de bedste eksempler på en chest rig, hvor der er fokus på både lethed og simplicitet – dog uden at gå på kompromis med andre egenskaber. Den sidder godt på kroppen og har plads til alt, hvad du nu engang har brug for. Eksempelvis magasiner, granater, lygter eller elektroniske enheder. Den er simpel at justere, hvorfor stort set alle soldater kan benytte den.

Se pris og læs mere hos OutdoorPro.dk

 

 

 


 

SPLITminus Chest Rig WolfSPLITminus Chest Rig Wolf minder en smule om den ovenstående vest, da der er tale om en letvægter, som samtidig er komfortabel og har plads til lidt af hvert. Denne rig er lavet af det slidstærke Blue Force Gear ULTRAcomp materiale, der giver adskillige fordele – både holdbarhed, komfort og lethed. Den er i øvrigt ekstrem let at tage på, idet den har to såkaldte release spænder foran.

Se pris og læs mere hos OutdoorPro.dk

 

 

 


 

SOC-C Modular Padded Belt Kit MulticamSOC-C Modular Padded Belt Kit Multicam er et bælte, der har plads til det mest nødvendige. Deriblandt magasiner, sekundære våben, førstehjælpsmateriale samt flere andre ting, som du eventuelt kan få brug for på frontlinjen. Den har justerbare seler, som gør, at den passer til langt de fleste personer. På ryggen finder du desuden en elastisk sele, der hjælper til med at absorbere stød.

Se pris og læs mere hos OutdoorPro.dk

 

 

 


 

RACKmirco Chest Rig ODRACKmicro Chest Rig OD er en uhyre minimalistisk kampvest fra Blue Force Gear, som er utrolig let og blot har 6 MOLLE kolonner. Det er lige præcis nok til det vigtigste – nemlig magasiner, førstehjælpskit og små elektroniske apparater. Den tilbyder en fremragende mobilitet, hvilket nok er det bedste argument for at købe lige netop denne model.

Se pris og læs mere hos OutdoorPro.dk

 

 

 


 

BELTminus Lightweight M CoyoteBELTminus Lightweight M Coyote er et andet godt bud på en letvægts-kampvest, der både er slidstærk og kompatibel med MOLLE. En god fordel er, at den overfører vægten fra ryggen og skuldrene til hofterne, mens den stadig giver mulighed for at bære de mest nødvendige ting.

Se pris og læs mere hos OutdoorPro.dk

 

 

 


 

5.11 Tac Tec Chest RigTac Tec Chest Rig er vores sidste anbefaling. Denne rig er oplagt at bruge, hvis du sætter pålidelighed over alt andet. Den er taktisk designet til at give dig adskillige fordele – blandt andet er den vandtæt, har seks lommer, polstret skulderrem og kan overordnet set bruges i ethvert slags vejr. Perfekt til soldater, der sætter en ære i altid at være 100% klar til opgaven.

Se pris og læs mere hos OutdoorPro.dk

 

 

 


 

Videoer om Tasmanian Tiger, 5.11 og Blue Force Gear