Har du planer om at investere i en ny rygsæk eller taske? Fjällräven laver nogle suveræne produkter, som du passende kan se nærmere på. I denne artikel kigger vi helt præcist på fem forskellige modeller og giver dig en guide til, hvad der kendetegner hver af dem.

Fjällräven er kendt for at lave kvalitetsfulde og holdbare produkter, der kan bruges til mange forskellige formål. Når det kommer til tasker, jakker og andet vigtigt outdoorudstyr, er brandet et af de største – dog egner Fjällrävens produkter sig også til andre ting. Nogle er deres modeller kan også bruges som f.eks. skoletasker eller rejsetasker, men for enhver outdoorentusiast er mærket et godt og sikkert valg.

Her ser vi nærmere på et par Fjällräven rygsække og tasker og kommer lidt ind på, hvad de hver især kan bruges til. Så hvis du overvejer at købe en ny taske, behøver du ikke at lede længere – læs forslagene herunder og træf dit valg inden for få minutter!

Greenland Backpack Large

fjällräven greenland backpackMed sit enkle, klassiske design er Greenland Backpack Large fra Fjällräven et populært produkt blandt mange, der godt kan lide at tilbringe tid i naturen. Designet er det første du bemærker, da det er simpelt og tidsløst. Du kan købe backpacken i blå eller rød alt efter hvad din præference er.

Stoffet er under produktionen blevet voksbehandlet og sikrer derfor indholdet mod vand. Tasken er samtidig lavet af solidt materiale, der gør, at den kæmper godt mod slid og vil holde i mange år frem, så længe du behandler den nogenlunde ordentligt. Som skoletaske er den perfekt, men den er især god som en rygsæk til udendørsture, hvor du har brug for at opbevare dine ting sikkert.

Der er i øvrigt plads til det mest nødvendige i lommerne. Der er et stort hovedrum, hvor de essentielle ting kan opbevares, mens der ellers er små udvendige lommer til de øvrige ting. Greenland Backpack Large har samtidig en flad og foret lomme, som evt. kan bruges til en laptop, tablet eller andet fladt elektronisk udstyr.

Se pris hos Pro Outdoor

Fjällräven Duffel No. 4, Redwood

fjällräven duffel redwoodEn helt anden type taske er Fjällrävens Duffel No. 4. Ligesom Greenland Backpack Large er den vandafvisende, slidstærk og lækker, men her stopper sammenligningerne så også. Der er tale om en duffelbag i farven redwood, som henvender sig til folk, der godt kan lide at bære tasken i hånden, eller bare at tage den om den ene skulder (det er dog også muligt at have den på ryggen).

Designet er meget klassisk og derfor er det en rygsæk, du kan have med dig overalt uden at skulle tænke på om den nu også passer ind i stilen. Den kan nemlig bruges til mange forskellige formål – nogle vælger at bruge Duffel No. 4 som en ekstrataske til deres udendørsudflugter, mens andre vælger at bruge den som rejsetaske, da den fungerer rigtigt godt som håndbagage. Et alternativ er at bruge den som sportstaske, eftersom der er masser af plads til tøj og udstyr indvendigt. Du finder nemlig et stort hovedrum, som er til generel brug. Derudover er der et mindre rum i siden. Samlet er rumindholdet 30 liter, hvilket er rigeligt til de fleste events.

Se pris hos Pro Outdoor

Kånken 17 Tommer Laptop

fjällräven känken 17Kånken 17 har det klassiske Fjällräven udseende, men er blevet moderniseret idet der nu er plads til en bærbar computer indvendigt. Så hvis du har en laptop på 17” eller mindre, behøver du ikke længere bekymre dig for om der nu også er plads i tasken – det er nemlig garanteret med denne model.

Tasken her er optimal til studiebrug. Hvis du går en tur forbi et gymnasium om morgenen, vil du hurtigt se, hvor populær Kånken 17 er. Dog er den også relevant til andet end bare skolebrug, da det er en super god taske på alle måder. Du kan have den med dig overalt og være sikker på, at genstandene er opbevaret ordentligt indeni.

Se pris hos Pro Outdoor

Rucksack No. 21 Large

fjällräven rygsække taskerEn anden populær taske fra Fjällräven er deres Rucksack No. 21, der fungerer perfekt som et alternativ til Kånken 17, hvis du ønsker en lidt anden stil. Den er en smule større, har et anderledes design og er ligeledes lavet af materialer af høj kvalitet.

Designet er klassisk og giver straks en fornemmelse af nordeuropæisk retrostil. Den er dog moderniseret indvendigt, idet der er plads til en laptop samt andet elektronisk udstyr. Med 30 liters rumindhold har du plads til det meste – og det er en kanon backpack at bruge, hvis du sætter pris på både funktionalitet og design.

Ligesom de øvrige Fjällräven tasker er den vandafvisende, og pasformen er helt i top. Remmene er formsyede, således de sidder perfekt på skuldrene. Samtidig er lommerne indrettede på den måde, at indholdet er så balanceret fordelt som muligt, hvilket også skåner kroppen, når du bærer tunge ting i tasken. Perfekt til mange forskellige typer af brug – deriblandt som en mindre outdoorbackpack.

Se pris hos Pro Outdoor

Fjällräven Övik Backpack

fjällräven övik backpackDen sidste rygsæk vi beskriver i denne omgang, er Fjällräven Övik, der som de andre tasker også har et unikt design – og som du med garanti også har set andre mennesker bruge. Den er ikke helt ligeså rummelig som den foregående model, men med 20 liter har du stadig plads til det meste. I hoverummet er der plads til en laptop (op til 15”), bøger, udstyr, madpakke og hvad ellers du normalt kommer i en taske.

Du kan lukke hovedrummet til med en holdbar lynlås, og ellers er der nogle udvendige lommer, som kan bruges til ting, der hurtigt skal findes frem – såsom en drikkedunk. Det indvendige er altid beskyttet mod vand og andre ting som naturen kan finde på at sende efter dig. Derfor er det en backpack, der lever op til alle de funktionelle krav som enhver outdoorentusiast måtte have. En super god rygsæk at bruge i dagligdagen og på specielle ture!

Se pris hos Pro Outdoor

Køb din rygsæk eller taske hos Pro Outdoor

Alle de nævnte rygsække og tasker kan findes hos Pro Outdoor, der er en suveræn forhandler af outdoorudstyr med et bredt og varieret udvalg. Her kan du finde præcis den taske, du har brug for – måske en af dem, der er beskrevet i artiklen her.