Vil du have det bedste inden for skitasker og rygsække?  

Hvis ja, så kan du roligt vælge en Douchebag taske. Douchebags – som det populære brand nu engang hedder – laver nogle af verdens bedste skitasker og rygsække. Herunder har vi udvalgt tre tasker fra Douchebags sortiment. Disse tasker ser vi nærmere på, så du får en ide om, hvor høj en kvalitet, der er egentlig er tale om. Alle Douchebag tasker er udstyret med følgende fordele:

 • Super lav vægt
 • Et længdejusteringssystem
 • Et design, der er sammenklappeligt
 • Nyt og innovativt bæresystem
 • Et yderst beskyttende design

Vil du vide mere om Douchebags som brand? Rul til bunden af siden, hvor en mere udførlig brandbeskrivelse findes.

Annonce: De tre nedenstående Douchebag tasker kan købes hos Aktivvinter.dk og Blacksnow.dk

THE DOUCHEBAG SKITASKE

douchebag skitaske

Det er bestemt ikke uden grund, at Douchebag skitasken bliver kaldt for verdens bedste. Her får du en taske, der er propfyldt med et væld af lækre funktioner og specifikationer. Materialerne er af en topkvalitet, hvilket tydeligt kan ses og mærkes, når du bruger denne taske.

Denne Douchebag skitaske passer til to par ski eller et snowboard. Derudover er det værd at vide, at den er udstyret med en solid hjel, hvilket betyder, at den helt uden problemer kan trækkes gennem sne, slud og hvad der ellers måtte være af hårdt føre.

Specs

 • 3,8 kg
 • Volume: 150 liter
 • Polyester 900D materiale
The Douchebag skitaske har en vejl. pris 1.899,-. Tjek dagspris hos Blacksnow.dk og Aktivvinter.dk.

THE BIG BASTARD

The Big Bastard er ikke kun en taske med et super cool navn. Det er også en taske, der er i en klasse for dig. I én bevægelse er det faktisk muligt at åbne fuldstændigt for tasken – og det er altså smart. Derudover er tasken uhyre let (3,9 kg) taget den store volume (90 liter) i betragtning.

Tasken er uhyre nem at rykke fra A til B. Den er nemlig udstyret med et par smarte og store hjul, der let og elegant lader dig styre tasken, hvorhen du nu har lyst til. Håndtagene på sider og bund er værd at nævne: De bidrager med en fortrinlig komfort, når tasken skal løftes.

Specs

 • 4,5 kg
 • Volume: 90 liter
 • Polyester 600D materiale

The Douchebag skitaske har en vejl. pris 1.699,-. Tjek dagspris hos Blacksnow.dk og Aktivvinter.dk.

HUGGER

Hugger er en også en ikonisk bestseller fra Douchebags. Her har du en taske på 60 liter, der også kan åbnes helt i én og samme bevægelse. Hugger betegnes som den perfekte taske til weekendturene og lignende. Derfor er det ikke kun skientusiaster, der køber denne taske: Tværtimod.

Designet bærer præg af letvægt og snedige funktioner. En perfekt kombination, hvis du gerne vil have en Douchebag taske, der er handy og samtidig uhyre lækker at bruge. En smart funktion er, at du kan lave tasken om en til rygsæk ved hjælp af de valgfrie skulderstraps. Vælg en farve du kan lide og køb Hugger – den bedste taske du nogensinde har haft.

Specs

 • 1,8 kg
 • Volume: 55 + 5 liter
 • Polyester 600D materiale

The Douchebag skitaske har en vejl. pris 1.199,-. Tjek dagspris hos Blacksnow.dk og Aktivvinter.dk.

Om Douchebags som brand

Douchebag er sat i verden med et klart formål: At gøre rejsen og dertilhørende pakning og transport så gnidningsfrit som muligt.

Jon Olsson og Truls Brataas

Douchebag er startet af den svenske skiløber Jon Olsson og produktingeniøren Truls Brataas, der kommer fra Norge. Sammen har de lavet, hvad der i dag betegnes som, verdens bedste tasker til ski, snowboard og en ”aktiv livsstil”.

Siden opstarten af Douchebags har Jon og Truls samarbejdet med forskellige instanser med henblik på at gøre taskerne så gode og holistiske som muligt. De har bl.a. samarbejdet med det norske militær, Teknik- og Naturvidenskabelige universitet i Norge og ikke mindst en anerkendt designer.

Douchebags var så populært et brand fra start, at der blev meldt udsolgt kun to måneder efter de kom på markedet. Siden da er Douchebags kun blevet et større og større brand og er i dag et af de mest anerkendte og respekterende mærker inden for rejseudstyr.

Interview med 150 skiere, snowboardere og surfere

Det er bestemt ikke tilfældigt, at de største skiere og snowboardere bruger Douchebag tasker til at transportere deres grej. Douchebag er nemlig skræddersyet til det ”sneglade folk”. Jon Olsson og Truls Brataas interviewede 150 skiere, snowboardere og surfere forud for deres første kollektion. Alle disse interviews gav dem en uvurderlig og konkret viden om, hvordan Douchebag taskerne skulle laves.

Derudover blev der lavet interviews med flyselskaber og bagagemedarbejdere med henblik på at få en forståelse for, hvordan de kan lave verdens bedste tasker til rejser, pakning og transport.
Providing the best travel equipment for epic adventures, all around the world.