Er du på udkig efter nyt spise- og kogegrej til vandreturen? Vi kommer her med 10 forslag til produkter, der er gode at have med ud i naturen på længere ture. Læs gerne med hvis du har brug for nyt grej!

Esbit kaffemaskine i rustfrit stål

Her får du en praktisk og kompakt kaffemaskine, der kan brygge 200 ml kaffe på bare fire minutter. Der medfølger et smart stativ, der kan opbevares inden i maskinen, så det fylder så lidt som muligt i din oppakning.

Esbit kaffemaskine i rustfrit stål kan købes hos Friluft.dk

Jetboil Utensil KitJetboil Utensil Kit

Først har vi et praktisk bestik, der arbejder rigtigt godt sammen med de øvrige Jetboil-produkter – det kan nemlig hurtigt nå rundt i Jetboils kopper og kogere. Samtidig er det utroligt let at håndtere. Bestikket indeholder en gaffel, en skraber og en ske. Alle delene kan foldes sammen, så de fylder så lidt som muligt i tasken!

Jetboil Utensil Kit kan købes hos OutdoorPro.dk


Jetboil JOULE 2.5 LJetboil JOULE 2.5L

Her har vi en smart og praktisk ekspeditionsbrænder, der er særligt beregnet til kolde omgivelser: Brænderen er nemlig effektiv helt ned til -12 celcius. Gryden kan indeholde 2,5 liter, hvilket bør være nok til flere personer. Dermed er dette produkt perfekt til tilberedning, når du skal ud i naturen.

Jetboil JOULE 2.5L kan købes hos OutdoorPro.dk


Travellunch Kyllingegryde LaktosefriTravellunch Kyllingegryde (laktosefri)

Her er der ikke tale om et praktisk produkt, men i stedet et måltid – som dog stadig er yderst praktisk! Det er en ret, der består af pasta, kylling, diverse grøntsager og lidt forskelligt. Overordnet set giver næringsindholdet godt med energi. Du skal blot tilsætte 800 ml vand for at tilberede retten, og det kan gøres direkte i posen. Rækker typisk til 2 personer!

Travellunch Kyllingegryde kan købes hos Pro-Outdoor.dk


Jetboil Zip CarbonJetboil Zip Carbon

Jetboil Zip Carbon er et perfekt valg, hvis du har brug for at koge vand på kort tid. Der er plads til 0,8 liter og det tager cirka 2,5 minut at koge en halv liter. Samtidig er den ultra let at medbringe og har en fornuftig pris. Af den grund benyttes Zip Carbon både af professionelle soldater i forsvaret, men også af helt almindelige friluftsfolk.

Jetboil Zip Carbon kan købes hos OutdoorPro.dk


Jetboil Hanging KitJetboil Hanging Kit

Endnu engang finder vi et kvalitetsprodukt fra Jetboil. Her er der tale om et hanging kit, der kan gøre det muligt at hæve boileren fra jorden. Ofte er det lettere at lave maden i en smule højde, så derfor er dette kit værd at overveje. Perfekt til klatring og kuperede omgivelser.

Jetboil Hanging Kit kan købes hos OutdoorPro.dk


Stanley Mountain Vacuum Coffee SystemStanley Mountain Vacuum Coffee System

Dette produkt er super smart! Du får termokande, gryde og kop i et enkelt sæt. Som navnet antyder, medfølger der et coffee press, således du har mulighed for at lave friskbrygget kaffe, hvor end du er.

Stanley Mountain Vacuum Coffee System kan købes hos Pro-Outdoor.dk


Folding Spade, SerratedGerber Folding Spade

Her har vi ganske enkelt en sammenklappelig spade, der er utrolig let at medbringe på vandreturen. Spaden er utrolig solid takket være materiale af pulverlakeret stål (selve spaden) og aluminium (skaftet).

Gerber Folding Spade kan købes hos OutdoorPro.dk


Thermo Delux 300Thermo Delux 300

Et yderst simpelt, men enormt funktionelt termokrus med låg. Hvis du skal have kaffe, te, kogende vand eller måske endda koldt vand med på turen, så er det nødvendigt med en eller anden form for termobeholder. Dette produkt er et særdeles godt valg til blot 119,-

Thermo Delux 300 kan købes hos OutdoorPro.dk


Katadyn VarioKatadyn Vario vandrensningssystem

Et smart og ultra let vandrensningssystem, der fjerner 99,9% af bakterierne. Med andre ord er det perfekt at have med sig på vandreturen. Takket være en dobbeltvirkende pumpe og et tredelt filter, kan hele 2 liter vand renses rent i minuttet.

Katadyn Vario vandrensningssystem kan købes hos Pro-Outdoor.dk


Multi Set + A. BurneMulti Set + A. Burne

Til sidst har vi dette funktionelle sæt, som både inkluderer en pande, gryder, låg, mm. Et oplagt valg, hvis du f.eks. skal lave mad i skoven, når du er på vandretur. Alle materialer er af høj kvalitet, og sættet passer godt sammen med meget af det andet grej, som vi har anbefalet her i artiklen.

Multi Set + A. Burne kan købes hos OutdoorPro.dk