Det er vigtigt at have en god skydevest, når du går på jagt. Derfor sætter vi fokus på lige netop skydeveste i denne artikel. I den forbindelse kigger vi på to gode producenter af skydeveste: Nemlig Browning og Härkila, så du let og uden besvær kan udvælge din næste skydevest uden at skulle spekulere på om kvaliteten nu også er god nok.

Derfor skal du have en god skydevest

Som sagt er det super vigtigt at have en god skydevest. Det er der flere grunde til, men den primære er, at en skydevest er specielt lavet til formålet (jagt) – frem for almindeligt udendørs tøj. Det sikrer en god bevægelighed i armene, således du kan skyde så rent som muligt, da en skydevest giver chancen for at få et frit træk af geværkolben. Bevægeligheden skal gerne være helt i top, når du er ude at skyde.

Derudover er der mulighed for at opbevare ammunition og andre sager i en vest, så du ikke blander det sammen med almindeligt indhold i andre lommer. At en vest sidder tæt på kroppen er en anden fordel – det sikrer som bekendt en god bevægelighed, men det betyder samtidig, at du har lettere ved at holde dig varm, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du godt kan lide at tage ud på skydebanen eller gå på jagt hele året rundt.

Tag et kig på skydeveste fra Browning og Härkila

To gode brands at købe skydeveste fra er Browning og Härkila. Begge producenter kan anbefales, da de hører til blandt de bedste i branchen og samtidig er kendt som nogle, der leverer det suverænt bedste gear til jagt og outdoor.

browning deluxe mesh skydevestBrowning stammer fra staten Utah i USA og har siden 1897 specialiseret sig i både at lave våben og beklædning til jagt. Du kender med sikkerhed allerede til mærket Browning, så der er ingen grund til at gå for meget i dybden med dem – men som du nok ved, er det et foretrukket brand blandt mange jægere og våbenentusiaster, hvorfor du roligt kan bestille dit gear fra dem.

En god vest fra Browning er deres Deluxe Mesh-skydevest, der sidder godt på kroppen og har store lommer til opbevaring af ammunition. Til en pris på ca. 699,- får du en rigtig god skydevest for pengene.

Browning skydeveste forhandles hos Pro-Outdoor.dk

harkila angus skydevestDet andet brand, som vi ser nærmere på, nemlig Härkila, producerer også nogle kanon gode skydeveste. Virksomheden bag har faktisk endnu mere erfaring end Browning, idet Härkila har været en aktiv producent af jagt- og skydegear lige siden 1600-tallet. Det hele startede i det vestlige Sverige, hvorfor brandet længe har været populært i Norden. I modsætning til Browning fokuserer Härkila helt og holdent på beklædning, tasker og accessories – og altså ikke våben. Det betyder, at du altid kan købe skydeveste i top kvalitet, hvor hundredevis af research-timer ligger til grund for design, materialevalg, funktionalitet og meget mere.

Angus-vesten er et oplagt valg, hvis du vil have et ekstra godt produkt fra Härkila. Det er en brun vest lavet af blødt skind, som sagtens kan tåle slid, hvorfor den uden problemer kan bruges i mange år frem. Den giver dig en god komfort og har et par store lommer foran til det nødvendige herunder ammunition osv.

Hos Pro-Outdoor.dk er Härkila vesten set til 1.599 kr.

Se Jægernes Magasins besøg hos Härkila: