Et faldskærmsudspring er en af de vildeste outdoor-oplevelser du kan prøve. Her er der virkelig tale om en oplevelse, der fylder kroppen med adrenalin og begejstring.

>> SE TILBUD PÅ FALDSKÆRMSUDSPRING HER

Men hvad koster sådan et udspring?

Prisen for faldskærmsudspring og tandemspring afhænger af flere forskellige ting. Den afhænger for eksempel af, hvor du ønsker at springe og ikke mindst, hvor mange personer I er. Som udgangspunkt skal du forvente, at tandemspring prisen ligger omkring de 2.500 kr. pr. person. Dog kan du springe for ca. 1.000 kr. mindre, hvis du gør det i Flensborg.

Priser fra 1.595 kr. på tandemspring

DuGlemmerDetAldrig.dk kan du købe et tandemspring i Flensborg for 1.595 kr. Det er meget svært at finde det billigere. Hvis du ikke vil springe i Flensborg, så tilbyder DuGlemmerDetAldrig.dk at springe i følgende byer :

  • Tureby (Sjælland): Faldskærmsklubben DFC
  • Odense (Fyn): Center Jump
  • Vamdrup (Jylland): Skydive 2000
  • Herning (Jylland): Dropzone Denmark
  • Aars(Jylland): Nordjysk Faldskærmsklub
  • Flensborg(Tyskland): Flensborg Lufthavn

Køb dit tandemspring på DuGlemmerDetAldrig.dk

PS: Du kan også finde faldskærmsudspring i hele landet hos DuGlemmerDetAldrig.

Store oplevelser = Højere priser

Et tandemspring er – hvad vi vil betegne som – en stor oplevelse. Derfor gør det ikke noget, at prisen er som den er. Selvom en helikoptertur til sammenligning er ca. halv så dyr, så synes vi stadig, at en tandemspring pris på ca. 2500 kr. kan retfærdiggøres taget den samlede oplevelse i betragtning.

Et tandemspring kræver forberedelse

Derudover er det værd at vide, at et tandemspring kræver forholdsvis meget forberedelse – og det koster jo også penge. Der skal for eksempel pakkes en faldskærm, du skal have en kort introduktion og læring inden du hopper i flyet, der skal bookes en pilot og en person til at springe med dig, flyveren skal i luften osv.

Som du nok kan høre, så er 2.500 kr. faktisk en meget fair pris taget alt i betragtning. Især hvis du får en god oplevelse for livet.

Faldskærmsspring og tandemspring er en populær oplevelsesgave

Et tandemspring er en af de bedste oplevelsesgaver du kan give, hvis du gerne vil være sikker på, at gavemodtageren husker sin gave i MANGE år frem. Tandemspringet er for eksempel oplagt at give til de runde fødselsdage, hvor gavemodtageren fortjener lidt ekstra.

Tandemspring under juletræet

Det kan også være, at du kender en, der ønsker sig et spring i julegave. I den forbindelse er det oplagt at finde en god tandemspring pris hos en forhandler og pakke oplevelsen ind som julegave. Fordelen ved at give springet i julegave er, at det med garanti vil være den mest overraskende gave at få. Derudover er det en gave, der skiller sig kraftigt ud fra de andre julegaver – og det er vel kun godt?