Inov-8 har på kort tid etableret sig som et af de bedste brands inden for sko til hiking og trail. Mærket tilbyder en lang række fordele, som andre skomærker ikke giver. Det er bl.a. derfor, at vi vælger at se nærmere på Inov-8 som brand og ikke mindst nogle af de mest populære sko.

Efter grundlæggelsen i 2003 har Inov-8 etableret sig som en af de absolut bedste udbydere af udendørs sko. Både design, komfort og holdbarhed er prioriteter, som mærket vægter højt, og en stor fordel er, at du kan finde sko til et hvilket som helst terræn. Så uanset om du er til hiking, trail eller bare almindelig løb i byen, vil du altid have muligheden for at finde et par fede sko fra Inov-8 til formålet. Lad os se nærmere på nogle Inov-8 sko!

Inov-8 Race Ultra Men 270 %22Trail-running%22Inov-8 Race Ultra Men 270 er perfekt til trail. Skoen er ultra let og tilbyder samtidig et fortrinligt greb, der alt i alt sikrer dig en fantastisk oplevelse. Sålen har tre forskellige lag, som hver især er med til at give god stabilitet. Derfor kan du benytte skoen stort set over alt – deriblandt i bjerge og i skove, men selvfølgelig også på almindelige stier og grusveje. Et solidt valg hvis du ofte løber i udfordrende terræn!

Inov-8 Race Ultra Men 270 er set til 1.199 kr. hos OutdoorPro.dk.


Inov-8 Race Ultra 290 Men %22Trail : Fell running%22Inov-8 Race Ultra 290 Men er et andet godt valg til trail. Denne sko er dog så alsidig, at den også kan benyttes til fell running. Den tilbyder foden en fortrinlig støtte, og du kan let bruge den i skove og andre naturlige omgivelser. Det største argument for at købe Ultra 290 er, at holdbarheden er helt i top. Produktet er et oplagt valg til langdistanceløb, og eftersom greb og komfort ligeledes er højt prioriteret, finder du sandsynligvis ikke en bedre sko til prisen.

Inov-8 Race Ultra 290 Men er set til 1.299 kr. hos OutdoorPro.dk.


Inov-8 Roclite 295 Woman %22Trail : Fell running%22Inov-8 Roclite 295 Woman er det kvindelige alternativ til den foregående model. Roclite 295 er nemlig også et perfekt valg til både trail og fell running, hvorfor den deler mange af de samme egenskaber. Blandt andet er den optimal at bruge i skoven, hvor den står fast, selv hvis du træder i mudder eller bare almindelig våd skovbund. Grebet er i top og vægten er i bund. Et optimalt valg til aktive kvinder!

Inov-8 Roclite 295 Woman er set til 1.099 kr. hos OutdoorPro.dk.


Inov-8 Terraclaw 250 Men %22All terrain running%22Inov-8 Terraclaw 250 Men kan betragtes som en “all terrain running sko”. Den kan altså bruges i alle former for terræn, uanset hvilket underlag der er tale om. Med andre ord er det en god all-round sko, som du passende kan se nærmere på, hvis du ofte varierer træningsomgivelserne. Skoen har en super lav vægt (250 gram), men beskytter alligevel foden perfekt, og samtidig er den ganske slidstærk.

Inov-8 Terraclaw 250 Men er set til 999 kr. hos OutdoorPro.dk.


Inov-8 X-Talon 190 UnisexInov-8 X-Talon 190 Unisex er et perfekt bud på en sko, der både er fleksibel og billig. Den kan bruges i langt de fleste omgivelser, hvad enten du løber i bjerge, i skove eller på landeveje, og som navnet angiver, kan den også bruges af begge køn. Den har en høj åndbarhed og tilbyder dermed god komfort til foden. Den ultra lave vægt på blot 190 gram gør den utrolig let at løbe i, hvorfor det er et af de mest populære valg af Inov-8 sko blandt mange løbere.

Inov-8 X-Talon 190 Unisex er set til 799 kr. hos OutdoorPro.dk.


Inov-8 Roclite 282GTX Men %22All Terrain%22 og VandreskoInov-8 Roclite 282GTX Men er en anden all-terrain sko, som enhver aktiv mand kan bruge i naturen. Faktisk er skoen så alsidig, at du altid kan bruge den – selv i hverdagen giver det god mening at have den på, da den er 100% vandtæt og samtidig giver en optimal fleksibilitet. Roclite 282GTX er et stærkt valg, hvis du ønsker en god all-round sko, som både er slidstærk og behagelig!

Inov-8 Roclite 282GTX Men er set til 999 kr. hos OutdoorPro.dk.


Mere om Inov-8

Som du sikkert har regnet ud, går Inov-8 meget op i at producere kvalitetsfulde produkter til gode priser. Når det kommer til sko, er Inov-8s hovedformål at sørge for, at foden kontrollerer skoen og ikke omvendt. Med andre ord – hvis du køber en Inov-8 sko er du garanteret et produkt, som sidder godt på foden og som forbedrer den oplevelse, du får, når du løber.

Hver enkelt af de sko, som vi længere oppe beskrev, tilbyder et fremragende grip, og det er en af de absolut største grunde til, at så mange eksperter og entusiaster foretrækker lige netop Inov-8. At bruge en af deres modeller er en sikker vej til et ekstra skud selvtillid, når du er ude i naturen. Derfor er det et brand, som du bør se nærmere på, hvis du er på udkig efter sko, der giver de bedst mulige fordele i naturen.

Vil du læse mere om Inov-8 sko? Så besøg deres officielle hjemmeside på www.inov-8.com eller se filmen herunder.