Militærstøvler sikrer dig en række vigtige og uundværlige fordele, som almindeligt fodtøj ikke kan give dig. Det er vigtigt at vælge en god og rigtig militærstøvle, hvad enten du er professionel eller bruger meget tid i barske terræner og miljøer på fritidsplan.

I denne guide kan du læse om 4 af de bedste militærstøvler fra den danske forhandler, OutdoorPro.dk. Hver af støvlerne har deres unikke fordele og specielle design, og du vil med garanti finde et par militærstøvler på listen som matcher dine behov.

I bunden af guiden kan du læse om fordelene ved at handle hos netop OutdoorPro.dk – som i øvrigt er en af landets førende online forhandlere af bl.a. militærstøvler.


 

5.11 ATAC 8″ Støvle

5.11 atac 822 militærstøvleDenne 8″ ATAC Tactical side Zip Boot er første støvle på listen, og med god grund. Støvlen er udviklet specielt til dig, som dels har behov for at kunne gå og vandre langt med god ventilation og støtte, og som dels har behov for at kunne iføre dig støvlerne i en fart.

Støvlen er designet med det unikke 5.11 støddæmpning, som sikrer dig udholdenhed og trækkraft selv på meget lange ture.

8″ ATAC Tactical side Zip Boot militærstøvle er lavet i stort kernelæder og nylon, som sammen sikrer stabilitet og fleksibilitet, når du bevæger dig fremad. Der er lynlås på siden, så du nemt kan komme i støvlerne under pressede situationer, hvor du skal skynde dig.

Læs mere om støvlen og se prisen hos OutdoorPro.dk


 

5.11 Taclite 8″ Støvle

5.11 taclite 822 militærstøvleHer på andenpladsen har vi Taclite 8″ Støvlen, som også har indbygget 5.11 støddæmpningssystem som ovenstående model.

Taclite 8″ er designet i ruskind og 1200D Cordura nylon, hvilket sikrer dig ultimativ åndbarhed, antibakteriel svedtransportering og solid støtte. Støvlerne holder dine fødder kølige og tørre under al slags vejr, og de egner sig dermed både til et tørt eller tropisk klima.

Sålen er skridsikker og giver dig ekstra trækkraft, og ydersålen er udviklet i et anti knirke-design, så du kan bevæge dig lydløst rundt.

Læs mere om støvlen og se prisen hos OutdoorPro.dk


 

5.11 Taclite 6″ Støvle

taclite 622 militærstøvleTaclite 6″ Støvlen er næsten magen til sin slægtning lige oven for. Dog er der den væsentlige forskel, at denne Taclite 6″ militærstøvle har kortere krave, hvilket giver en lille smule mindre støtte men derimod langt højere fleksibilitet.

Støvlen er med 5.11 støddæmpning som de andre modeller, og du er dermed sikret ergonomisk forsvarlig og udholdende vandring i alle slags klimaer. Indersålen er en såkaldt OrthoLite-sål, som byder på et ekstra lag polstring, uden at det fylder for meget. Dette sikrer imidlertid, at du får afbødet diverse stød i mere ujævnt terræn.

Læs mere om støvlen og se prisen hos OutdoorPro.dk


 

5.11 Speed 2.0 8″ militærstøvle med lynlås

5.11 speed 2.0 militærstøvle med lynlåsSidst men ikke mindst har vi udvalgt denne flotte støvle, også fra ATAC som første model på listen. Dette er den opdaterede og fornyede version, som har en endnu lettere overdel, der sikrer bedre komfort med øget ventilation.

Denne 5.11 Speed 2.0 8″ militærstøvle er designet i sort kernelæder i højglans, og selve kroppen er udfærdiget i nylon. Denne kombination sikrer dig de allerbedste forudsætninger for vandring i det mest barske og ujævne terræner.

Støvlen er udviklet med en lynlås på siden, så du nemt kan komme ud af eller i støvlen, hvis du skal skynde dig. Det minimere spildtid og giver dig ekstra sekunder, som kan være altafgørende i pressede situationer.

Læs mere om støvlen og se prisen hos OutdoorPro.dk


 

Køb dine næste militærstøvler hos OutdoorPro.dk

Når du skal have fingrene i et par solide og gode militærstøvler, kan du med fordel besøge OutdoorPro.dk. Denne online forhandler er en af landets førende inden for udstyr og beklædning til militær, civile og grejfreaks.

Du finder et enormt udvalg med varer fra de allerstørste og mest kompetente brands i branchen. Priserne er naturligvis i bund, mens kvaliteten er i top.

OBS: Du får tilmed gratis fragt, hvis du vælger en af de 4 militærstøvler fra denne liste.