Er du på udkig efter MTB sko fra øverste skuffe, så skal du tage et nærmere kig på Five Ten sko. Five Ten laver nemlig nogle af de absolut bedste sko til MTB. Kvaliteten er tårnhøj og der findes sko til enhver smag og ethvert behov.

Vi har været et smut forbi webbutikken Blacksnow.dk for at se nærmere på fire udvalgte Five Ten MTB sko. Hvis du overvejer at købe dig et par lækre sko fra Five Ten, så kan du roligt læse videre. Nu bliver du nemlig introduceret for fire af mærkets topmodeller.

FIVE TEN FREERIDER

Vil du gerne have et par gode sko til flat pedaler, så er Five Ten Freerider et glimrende køb. Freerider er især gode takket være det komfortable fit og ikke mindst det skridsikre gummi. De fleste som prøver denne sko giver udtryk for, at skoens performance er helt i top.

Du kan læse mere om skoen på Blacksnow.dk

FIVE TEN KESTREL BOA

Er du derimod på jagt efter en Five Ten sko til klik, så er Kestral Boa et godt valg. Skoen er perfekt til all mountain og de længere ture på MTB’en. Da skoen ikke er verdens stiveste, så kan du uden problemer hike i den. Derudover er Five Ten Kestrel Boa lavet med henblik på at få så meget power fra dine ben og ud i pedalerne.

Du kan læse mere om skoen på Blacksnow.dk

FIVE TEN KESTREL LACE

Er du ikke den største fan af boa-systemet eller synes du snørebånd er mere lirens, så er Five Ten Kestrel Lace det perfekte valg for dig. Her får du samme specifikationer som boa-modellen. Forskellen er bare, at denne er udstyret med snørebånd. Om du vælger snørebånd eller boa-system, det er en smagssag. En MTB sko med høj komfort!

Du kan læse mere om skoen på Blacksnow.dk

FIVE TEN FREERIDER CONTACT

Five Ten Freerider Contant er mærkets letteste free ride sko. Skoen er perfekt til de længere tur, hvor du har behov for en høj komfort. Gummisålen er noget af det bedste ved denne MTB sko. Den sikrer nemlig, at du uden problemer kan flytte din fod på pedalen efter behov. Derudover er sålen med til at fordele dit tryk på en super effektiv måde.

Du kan læse mere om skoen på Blacksnow.dk

Five Ten størrelser

Der hersker forholdsvis stor usikkerhed om, hvilken størrelse du bør vælge, hvis du vil have Five Ten sko. Folk er meget uenige om, hvordan størrelserne: Nogle mener, at de er store i størrelsen og andre synes de er små.

Cykelgalleri.dk er der en glimrende debattråd, hvor folk deler deres umiddelbare erfaringer med Five Ten størrelser. Denne tråd er god at læse, hvis du selv er meget i tvivl om, hvilken størrelse du bør vælge. Alternativet er at finde en fysisk forhandler af Five Ten og prøve dem der.

Derfor er Blacksnow.dk et godt sted at handle MTB udstyr

Du undrer dig måske over, hvorfor vi vælger at anbefale Blacksnow.dk som forhandler af Five Ten mtb sko og andet MTB udstyr. Grunden til, at vi har valgt at fremhæve denne forhandler skyldes ganske enkelt, at vi synes Blacksnow.dk er en mega sej webbutik.

For det første har de gratis fragt, dag til dag levering og en glimrende kundeservice. Men det der virkelig har fanget vores interesse, det er sans for, hvilket udstyr der er cool. Blacksnow.dk har virkelig fanget ”nerven” af cool MTB udstyr. Du ved bare, at du får fat i noget lækkert grej, hvis du handler hos dem. Og lige præcis dét gør Blacksnow.dk til en af de bedste forhandlere af MTB udstyr i DK efter vores mening.

Hvis du ikke tror på os, så tjek udvalget af MTB udstyr her.