En duffel bag er en cylinderformet taske, som giver ekstra god opbevaringsplads til alt dit grej. Duffel bags kan bruges til alt fra hverdagen og sportsarrangementer til mere krævende ture såsom hiking, skiferier og overlevelsesture.

Fordelen ved en duffel bag er, at du får ekstra god opbevaringsplads i forhold til almindelige rygsække pga. selve formen. Vi har samlet en række duffel bags i forskellige designs og prisklasser til dig her på siden, så du kan dykke ned i hver enkel model og finde en, der matcher dine behov.

Bonusinfo: Udtrykket ’Duffel’ stammer fra den belgiske by af samme navn, hvor det slidstærke materiale til taskerne oprindeligt blev produceret.


LifeVentyre Expedition Duffel bag

LifeVentyre Expedition Duffel bag

Første taske på listen er denne enkle men effektive Expedition Duffel bag fra LifeVentyre. Tasken er udstyret med en række regulære og rummelige rum, som lader dig bære alt det nødvendige udstyr – velegnet til såvel skituren som andre outdoor aktiviteter, der kræver plads til opbevaring og god mobilitet. Tasken er lavet i 1280 denier, som er et ekstra slidstærkt materiale i forhold til de materialer, der bruges til såkaldt almindelige tasker. Tasken er endvidere udstyret med forskellige remme for at gøre det nemt og hurtigt at bære den med dig rundt.

Volume: 70 liter eller 100 liter

LifeVentyre Expedition Duffel bag kan købes hos OutdoorPro.dk

5.11 – NBT Duffel Xray

5.11 - NBT Duffel Xray

5.11 har lavet denne NBT Duffel Xray bag, som egner sig godt til såvel hverdagsbrug som længere ture i udendørs terræn. NBT Duffel Xray er udstyret med polstret skulderrem, som gør tasken mere behagelig at bære rundt på – derudover har den ekstra grab-and-go remme rundt omkring, så du hurtigt kan få fat i den, hvis du skal skynde dig. Materialet er lavet i vandafvisende kvalitet, hvormed tasken også fungerer godt til de mere våde årstider, når du f.eks. er på vandretur eller skiferie. Sidst men ikke mindst er NBT Duffel Xray forsynet med en praktisk og aftagelig netlomme, som med fordel kan anvendes til f.eks. toiletsager eller andre ting, du skal kunne få fat i hyppigt og hurtigt.

Volume: 98 liter

5.11 NBT Duffel Xray kan købes hos Grejfreak.dk

Fjällräven Duffel No.4 Large

Fjällräven Duffel No.4 Large

Duffel No.4 Large kommer fra anerkendte Fjällräven, som har givet sit besyv på en praktisk og effektiv duffel bag. Taskens hovedmateriale er det ekstremt slidstærke G-1000® HeavyDuty stof, som giver dig en ekstra sikkerhed og tryghed, selv når tasken er fyldt til renden med udstyr. Ydermere har Duffel No.4 Large tasken et dobbeltlag af materialet i bunden for at give ekstra støtte. Tasken har et stort primært rum indvendigt samt et mindre sikkerhedsrum til opbevaring af mindre personlige genstande. Derudover har den et sæt yderlommer til hyppigt anvende redskaber, du skal bruge løbende. Slutteligt er tasken udstyret med slidstærke og solide læderremme, som lader dig bære den i hånden, på ryggen eller på skuldrene.

Volume: 40 liter

Fjällräven Duffel No.4 kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Osprey Transporter 65 duffel bag

Osprey Transporter 65 duffel bag

Osprey har lavet denne praktiske Transporter duffel bag med 65 liters volumen, tværgående aftagelig skulderrem og brystspænde med nødfløjte. Der er tænkt på det hele, så tasken egner sig ekstra godt til dig, der aktivt tager på ture udendørs og måske i mere barske klimaer. Osprey Transporter er udstyret med kompressionssytem til at holde styr på indholdet i tasken, og de indvendige og udvendige lynlåslommer gør det nemmere at opbevare småting forsvarligt.

Volume: 65 liter

Osprey Transporter kan købes hos Friluftsland.dk

Thule – Chasm Duffel Bag 90L

Thule - Chasm Duffel Bag 90L

Chasm Duffel bag fra Thule er lavet med funktionalitet for øje. Du har adgang til det primære rum via to åbninger; enten som rygsæk eller duffel bag. Det slidstærke gummimateriale er samtidig vandafvisende og holder således til hårdere outdoor ture. Kompressionsremmene uden på tasken forhindrer, at dine ting ryger ned i bunden af tasken undervejs.

Volume: 90 liter

Thule Chasm Duffel bag kan købes hos Grejfreak.dk

Duffelsafe AT45 Black Tyverisikret bag

Duffelsafe AT45 Black Tyverisikret bag

Pacsafe står bag denne tyverisikrede AT45 duffel bag – deres såkaldte Duffelsafe model. Duffelsafe er lavet til både den hektiske hverdag med behov for transport af meget grej samt til overlevelsesturene i de norske fjelde. Der er ekstra fokus på tyverisikring, hvilket bl.a. ses på de punkterfri lynlåse, eXomesh-materialet, som beskytter mod opsprætning, samt muligheden for at låse lynlåsen fast med en velegnet lås. Kan både bæres som rygsæk og duffel bag.

Volume: 45 liter

Duffelsafe AT45 kan købes hos OutdoorPro.dk

The North Face Base Camp Duffel 2

The North Face Base Camp Duffel 2

Base Camp Duffel 2 er en enkel men praktisk duffel bag fra The North Face. Tasken kan bruges til outdoor eller sportsaktiviteter, da den egner sig godt til begge scener. Base Camp Duffel 2 er lavet i en kombination af 1000D og 840D Jr. ballistics Nylon-materiale, som gør den ekstra slidstærk uden at blive for tung. Ydersiden er forsynet med lynlåslomme til mindre personlige ejendele.

Volume: 95 liter

The North Face Base Camp Duffel 2 kan købes hos Pro-Outdoor.dk

Kari Traa 50L Duffel bag

Kari Traa 50L Duffel bag

Kari Traa har lavet denne ekstravagante men samtidig praktiske 50L Duffel bag til udendørsbrug i enhver afskygning. Tasken er lavet i slidstærkt materiale, som er vand- og smudsafvisende, hvormed tasken passer godt til det nordlige klima. Den er forsynet med 2 bærestropper og 2 polstrede skulderstropper, så den kan bæres som enten duffel bag eller rygsæk. Indvendige og udvendige lynlåslommer gør det nemt at opbevare småting, så de er hurtigt tilgængelige.

Volume: 50 liter

Kari Traa 50L Duffel bag kan købes hos Friluftsland.dk

5.11 – Rush LBD Xray Duffel

5.11 - Rush LBD Xray Duffel

Vi runder listen af med denne Rush LBD Xray Duffel bag fra 5.11, som samtidig er den største på listen. Det firkantede hovedrum giver god plads til opbevaring af alt dit grej, rejseudstyr og tøj, og med såvel skulderremme som grab-and-go stropper i enderne kan du bære tasken som enten rygsæk eller duffel bag. Rush LBD Xray er lavet i 1050D slidstærkt nylon og Duraflex ®-materiale, som sikrer, at tasken kan holde til stort set alt på turen. Den er forsynet med kompressionsstropper og en række lommer til ekstra opbevaring.

Volume: 105 liter

5.11 Rush LBD Xray Duffel kan købes hos Grejfreak.dk