Skal bentøjet luftes, og benmusklerne presses maksimalt, så er en vandreferie det helt rigtige at tage på. En vandreferie undervurderes desværre af mange, men sådan en ferie kan være med til at sætte hele dagligdagen i perspektiv. Derudover er det en fantastisk måde at forene sig med naturen på samt få forbrændt nogle kalorier. Det er dog ikke altid lige nemt at finde ud af, hvor vandreferien skal gå til. Derfor har vi herunder hjulpet dig lidt på vej med tre af de destinationer, som vi enten kan anbefale eller har hørt positivt om i forbindelse med vandreferier.

Schweiz – Naturskønne omgivelser

I Schweiz er der rig mulighed for nogle vandreture, hvor de syn du møder, vil være nogle, du sent vil glemme. Schweiz har nogle fantastiske og naturskønne omgivelser, som både indeholder træer, bjerge og vand. En ferie i Schweiz kræver næsten, at man tager på minimum én vandretur.

Østrig – Fantastisk bjerglandskab

I Østrig finder du noget af det mest fantastiske bjerglandskab. Bjergområderne i landet er helt eventyrlige, hvorfor du ikke vil blive skuffet, hvis du vælger at lægge vej forbi de østrigske vandreruter. Der er mange, der årligt tager til Østrig for enten at vandre og / eller cykle.

Frankrig (Korsika) – Lad det forblændede landskab tage pusten fra dig

Den franske ø Korsika er et naturskønt område med et flot landskab, der uden tvivl er et besøg værd. På øen vil du hurtigt finde ud af, at de antal dage I har valgt at booke, måske ikke helt er nok. Korsika har endvidere nogle helt fænomenale strande, hvis der også skal pjaskes lidt i vand.

Flyv til destinationen

Flere af ovenstående destinationer kan man køre til. Vi anbefaler dog at finde et par billige flyafgange, velvidende at der kan opstå forsinkelser og aflysninger på rejsen. Det behøver dog ikke være så skidt, at det ikke er godt for noget. En flyforsinkelse kan nemlig ende med at indbringe dig ganske fine summer, hvis du ender med at få kompensation. I dag tager diverse selskaber sig af at inddrive kompensationen for dig, så du ikke selv skal bøvle med de juridiske ting. Disse selskaber tager sig endvidere udelukkende betalt, hvis du vinder din sag. Derfor er det win-win for dig som forbruger.

En vandreferie bliver bare det bedre af, at man kan hoppe på et fly og være ved destinationen et par timer senere… Og skulle en pludselig flyaflysning opstå, så ved du nu, at kompensationen ikke er langt væk.