Børnene har set frem til det hele året, og du glæder dig også. Skiferien i uge 8. En uge med aktivitet, hyggelige stunder og masser af skiing. En ferie i glædens tegn. Ferien bliver dog først lige bedre, hvis I kan stå op om morgen og træde i et par dejligt lune skistøvler, som ikke bliver kolde at have på i løbet af dagen.

Med støvlevarmere til skistøvler kan du sørge for, at dine fødder vinder kampen mod kondens, sne og sjap. Det giver prikken over i’et. Støvlevarmeren er elektrisk og sættes til støvlerne om aftenen inden sengetid. Næste morgen har du varme og lune skistøvler til hele dagen, og du er klar til at besejre skisportsstedets løjper. Det er en oplagt måde at holde sine fødder tørre på.

Lad os komme med inspiration til støvlevarmere.


Accezzi sko- og støvlevarmer

accezzi sko og støvlevarmer til skistøvler

Gennemblødte skistøvler bliver slettet fra dit ordforråd med denne fantastiske støvlevarmer fra Accezzi. Brug varmeren i løbet af natten og om morgenen er støvlerne dejligt lune.

Denne model kan også med fordel anvendes til sneakers, golfsko, gummistøvler eller andet fodtøj. Derfor vil denne støvlevarmer altid være aktuel for dig, hvis du er træt af våde og kolde fødder.

Læs mere her


Lenz Space sko- og støvlevarmer

lenz space sko

Slå flere fluer med et smæk her. Uanset om der er tale om sko, gummistøvler, handsker eller skistøvler, kan du tørre dem med denne sko- og støvlevarmer.

Modellen er sikret mod overophedning og sørger derfor for en perfekt lun temperatur til dine støvler.

Uanset om du er på skiferie, jagt eller fisketur, vil du kunne nyde godt af denne models høje funktionalitet. Et sikkert valg til dig, der kan få din dag ødelagt af kolde og våde fødder.

Modellen bruger kun minimalt med strøm.

Læs mere her


Lenz Space Dryer sko- og støvlevarmer

lenz dryer

Endnu en model fra Lenz. Her får du tørret dine sko eller støvler, som en del af opvarmningen. Det er forskellen på denne model og den forrige.

Resultatet er, at du morgenen efter har lækre og varme sko eller støvler, som kan forbedre kvaliteten af din dag. Har du ligeledes en våd hue eller fugtige handsker efter en lang dag udendørs, så er denne tørrer ideel.

Dryeren er sikret mod overophedning, så du skal ikke spekulere på, om den brænder af eller gør dine ting for varme. Temperaturen bliver passende, og du er klar til en ny dag med masser af aktivitet og sjov iført tørre og varme skistøvler.

Læs mere her