Et militær overskudslager er et lagersalg eller en butik, som fokuserer på salg af seriøst og avanceret udstyr til militær, outdoor, jagt, fiskeri og lignende udendørsaktiviteter. Et overskudslager har typisk store udsalg, som giver dig mulighed for at finde det ønskede udstyr til mere favorable priser. Handler du oven i købet over nettet kan besparelserne være endnu større.

Eksempler på militær overskudslager

Hvad enten du er helt ny ud i militærudstyr og redskaber til outdooraktiviteter, eller du er på jagt efter flere specialting til samlingen, så læs blot videre. Vi har nemlig fundet 4 unikke stykker militærudstyr frem til dig fra et moderne militær overskudslager frem til dig herunder. Du kan klikke dig ind og se flere detaljer om hver enkelt produkt på forhandlerens hjemmeside, som vi henviser til længere nede.


Wiley X – DURTAC SmartTouch Handsker

Wiley X - DURTAC SmartTouch Handsker

Hvis du skal bruge et par kvalitetshandsker til dine outdooraktiviteter, så kan du med fordel tage et nærmere kig på disse DURTAC SmartTouch handsker. Handskerne er lavet med holdbarhed og slidstærkhed for øje, og du er dermed sikret et par handsker, som aldrig skuffer, og som holder mange år fremover. Handskerne er lavet i åndbart og holdbart syntetisk læder, og oven på hånden er der monteret stærke knoer i sprøjtestøbt termoplast. Det giver en ekstra slidstyrke til de mere krævende opgaver.

DURTAC SmartTouch handskerne kan købes hos Grejfreak.dk

Bollé Tactical – Combat Sæt: 3 Lens, Sand Frame

Bollé Tactical - Combat Sæt: 3 Lens, Sand Frame

Næste punkt på listen over godter fra et moderne militær overskudslager er dette Bollé Tactical sæt. Sættet er til dig, som er på udkig efter et par stærke, ballistiske militærbriller, som lever op til standarderne for taktiske briller. Sættet indeholder beskyttelsesbriller og 3 forskellige linser, hhv. clear, smoke og ESP. ESP-lisens belægning giver beskyttelse mod blåt lys, og alle linser er lavet, så du ikke bliver generet af dug og ridser. Der medfølger en praktiske sandfarvet taske til at opbevare brillerne i undervejs.

Bollé Tactical Combat sættet kan købes hos Grejfreak.dk

Bollé Tactical – Ranger Polariseret

Bollé Tactical - Ranger Polariseret

Bollé Tactical står også bag disse polariserede Ranger briller, som yder ekstra stærk beskyttelse mod såvel dug som ridser, når du er på farten i terrænet. Solbrillerne lever op til ballistiske, taktiske militærstandarder, og med anti-fog og anti-scratch er du godt beskyttet. De egner dig både til land- og vandaktiviteter.

Bollé Tactical Ranger solbrillerne kan købes hos Grejfreak.dk

Tasmanian Tiger – Medic Assault Pack – 2016 Model

Tasmanian Tiger - Medic Assault Pack - 2016 Model

Sidste ting på listen er denne praktiske og effektive Medic Assault Pack fra Tasmanian Tiger. Tasken er lavet som en mindre og mere mobil version af den eftertragtede og gennemtestede storebror, Frist Responder Move On Pack. Medic Assault tasken er skabt til sygehjælpere forrest i felten, som har behov for at kunne bevæge sig hurtigt og ugeneret frem til sårede kammerater. Den er udstyret med en masse små rum, elastik bånd for lettere håndtering samt et aftageligt panel, der lader dig få fat i en større mængde udstyr på én gang, hvis det bliver nødvendigt i farten.

Tasmanian Tiger Medic Assault Pack kan købes hos Grejfreak.dk