Når man skal finde de helt rigtige ridebukser til en billig pris, er der et par ting, man bør holde for øje. En god pasform, en praktisk farve og gode, skridsikre egenskaber. Hvis du mangler et par all-around ridebukser, kan du med fordel gå efter en billigere model, der kan slides på hver dag, og som samtidig holder form.

Hvis du vil undgå at lede i mange timer efter de rigtige ridebukser, får du her 8 bud på billige ridebukser, du kan bruge til hverdag og stævne. Vi giver dig forskellige bud på billige ridebukser og ridetights, der giver dig som rytter gode, tekniske egenskaber uden at sprænge dit budget.

Horze Active tights med knæskind: Klassisk, sort all-around ridebukser

Horze Active tights er et par billige ridebukser til hverdag, der kommer i flere forskellige, praktiske farver. Active tights fra Horze har et knæskind, som har samme struktur som læder og giver dig god kontakt med hest og sadel via knæene. De bløde bomuldstights har et højt liv og er elastiske og nemme at tage på.

Se pris her

 

Horze Active ridebukser med fuldskind i hvid: Slidstærke ridebukser til træning

Dette par ridebukser er perfekt til træning og stævne. De hvide ridebukser fra Horze er billige og har alle de nødvendige features. De hvide ridebukser har fuldskind, og du får derfor optimal kontakt med sadlen og vil sidde bedre. Disse ridebukser har de klassiske, skrå lynlåse ved hoften, skridsikkert materiale omkring bagdelen og mulighed for bælte.

Se pris her

 

Horze Juliet Dametights med silikone fuldskind: Perfekte tights til lange træninger

Når du skal planlægge en længere tur i sadlen, ville et godt valg af ridebukser være Horze Juliet Dametights. De bløde tights har et sporty udtryk og er udstyret med mange silikonedetaljer, der giver et godt greb. Disse træningstights indeholder 15% elastan og er derfor meget elastiske og nemme at tage på. Denne model er relativt højtaljet og giver god komfort i sadlen.

Se pris her

 

Horze Active fuldskinds sommertights: Lette ridebukser til sommer

Når det varme vejr rammer Danmark, er det rart at have nogle lette ridebukser at hoppe i. Horze Active fuldskinds sommertights er et perfekt bud på et par gode ridebukser til sommeren. Ridebukserne er elastiske og forhindrer dermed, at huden irriteres af gnavende syninger, når du bliver varm og svedig.

Se pris her

 

HKM Starlight ridebukser med silikone-grip: Behagelige, bløde, friske ridebukser

 

Inspireret af et par klassiske træningstights har man udviklet disse HKM Starlight ridebukser. Disse ridebukser har flere detaljer end dine gennemsnitlige ridebukser med kontrastfarvede lommer og stribede grip-detaljer omkring knæene. På siden af hoften finder man et elegant Starlight-logo. Disse ridebukser er et par utroligt komfortable ridebukser med hele 65% bomuld, der gør dem anvendelige i hverdagen.

Se pris her

 

Back to Back ridebukser Lyon Pro Silikone: Til dage hvor præstationen er i fokus

 

Disse Back to Back ridebukser hedder Lyon Pro Silikone, der er et par billige ridebukser med en ekstremt stærk og skridsikker silikone omkring knæene. Takket være kombinationen af bomuld, polyamid og lycra får du et par ultra-bløde ridebukser, der går i ét med dine bevægelser. Lyon-modellen er udstyret med praktiske lommer og bælteremme.

Se pris her

 

Kingsland ridebukser Chisasib tights: Elegante ridetights fra den norske gigant

 

Chisasib er et par relativt billige ridebukser fra Kingsland. Denne model kommer i en praktisk sort, der skjuler mudderpletter og hestehår. Denne tights-model har ingen lynlåse eller lommer og er netop derfor super behagelig – lige til at trække på. Chisasib ridebukser har bagest en fin logo-detalje, der giver tightsene et eksklusivt udtryk.

Se pris her

 

Carat ridebukser i hvid: De perfekte stævne-ridebukser til børn

 

Skal du finde et par gode stævne-ridebukser til børn, er disse Carat ridebukser en perfekt og billig løsning. Carat ridebukserne har den rene, hvide nuance, der egner sig godt til stævne. Disse ridebukser har den klassiske knap-lukning, mulighed for at sætte bælte i taljen samt en skrå lomme. Carat-modellen har et fint grip-område, der giver god kontakt, uanset om man stiller op i dressur eller spring.

Se pris her