Kan du godt lide at gå på jagt? Måske har du allerede nogle suveræne støvler til formålet, men hvis ikke kan du få et par anbefalinger her. Lad os se nærmere på, hvilke støvler der med fordel kan vælges og hvorfor det er vigtigt med nogle gode jagtstøvler.

Herunder har vi fundet nogle oplagte jagtstøvler fra Hanwag og Meindl, hvis du gerne vil have høj kvalitet og god komfort:

støvler hanwag meindlMeindl Borneo Pro MFS

For ca. 1.899 kr. kan du få et par suveræne jagtstøvler fra Meindl, der er perfekte til både jagt og lange gåture. De er behagelige og beskytter fødderne godt – samtidig har de et grip, der gør, at du kan jagte i ethvert muligt terræn. Du finder ikke ret mange jagtstøvler, der er mere funktionelle end disse.

Se aktuel pris hos Pro-Outdoor.dk

Hanwag Canyon II Vandrestøvler

hanwag canyon jagtstøvlerNogle andre støvler til jagt, der kan anbefales, er Hanwags Canyon II model, som både giver en god komfort, men som også er kraftige nok til at modstå de fleste udfordringer, der med tiden vil komme. Samtidig former skaftet sig efter din fod, når du har brugt dem i et stykke tid. Det gør dem perfekte til langvarig brug. Hanwag Canyon II er perfekte til jagt, men kan også bruges til andre formål – eksempelvis hvis du ofte går ture i skoven eller i kuperet terræn.

Se aktuel pris hos Pro-Outdoor.dk

Køb dine jagtstøvler hos Pro Outdoor

Hvis du gerne vil se nærmere på flere jagtstøvler, så besøg Pro Outdoor, som er en kanon forhandler af outdoorprodukter. Her finder du de bedste brands til retfærdige priser, og du kan altid få fat i det udstyr, som du går og mangler – uanset om det gælder støvler eller noget helt andet.

Andre fordele ved at købe hos Pro Outdoor er, at der er gratis fragt på alle ordrer over 499 kr., og derudover er der mulighed for betale over flere måneder uden ekstra renter og gebyrer, såfremt du ikke er klar til at betale det fulde beløb med det samme.

Pro Outdoor har desuden jagtstøvler til både mænd og kvinder, hvorfor du sagtens kan købe ind til hele familien, hvis jagt skulle være en stor hobby eller tradition. Produkter til fiskeri og ridning kan også findes, ligesom et hav af generelt gear til outdoorbrug er en del af udvalget.

Se udvalget af jagtstøvler hos Pro-Outdoor.dk

 

Derfor skal du have gode jagtstøvler

Enhver kompetent jæger vil erklære sig enig i, at udstyret nok er noget af det vigtigste, når det kommer til at gå på jagt. Og her menes der ikke blot våben – beklædningen er ligeledes relevant, hvorfor det er oplagt for enhver seriøse jæger at få fat i et par gode jagtstøvler.

Hvad kendetegner gode støvler til jagt? Først og fremmest skal de naturligvis være vandtætte, men stadig sørge for, at fødderne kan ånde. Derudover skal der være styr på stødabsorbering og greb, da du så er godt stillet til at bruge dem i forskellige former for terræn. Det er sjældent, at du kommer ud for omgivelser helt uden udfordringer, så du kan ligeså godt forberede dig med nogle gode støvler.

To af de bedste producenter af jagt- og vandrerstøvler er Meindl og Hanwag. Begge brands har tysk oprindelse, men sælger deres jagtstøvler overalt i verden, hvorfor mange gode jægere foretrækker at bruge produkter fra lige netop disse to leverandører. Med enten Meindl og Hanwag på fødderne er du garanteret kvalitet og holdbarhed, hvilket betyder, at dine kommende jagtstøvler kan bruges i mange år frem.