Kari Traa er anerkendt som førende eksperter inden for undertøj i hele Norden, og deres serie af skiundertøj med uld har bestemt også tiltrukket sig en velfortjent mængde opmærksomhed.

Kari Traa er kendt for at lave kvalitetsundertøj i lækker merinould, som sikrer god komfort, varme og mobilitet. I denne guide ser vi nærmere på en håndfuld bukser og trøjer fra deres undertøjssortiment, så du er klædt bedst muligt på til dine vinterlige udendørsaktiviteter.

Reklame


Kari Traa Rose Half Zip

kari traa undertøj til ski

Første bud på listen over skiundertøjet fra Kari Traa er denne Rose Half Zip trøje. Rose H/Z er lavet i den fineste merinould, så du er garanteret en behagelig og god varme under dit skiløb eller din udendørs træning.

Kari Traa har med deres Rose Half Zip formået at skabe en skiundertrøje i såvel et behageligt som et elegant design, der fremhæver de feminine linjer og er praktisk på samme tid.

Se flere billeder og pris her


Kari Traa Rose LS

Kari Traa Rose LS

Som udgangspunkt holder ud rigtig godt på varmen, men er ikke helt lige så åndbart som syntetisk materiale. Med Rose Hood fra Kari Traa er dette dog ikke noget problem, da du her får en lækker skiundertrøje i et flot design, som er lavet i behagelig og lun merinould, men som samtidig formår at lade din overkrop ånde.

De effektive sidepaneler under ærmerne er lavet i et tyndere design end resten af trøjen, hvormed sved og dårlig lugt holdes på afstand, uden at du kommer til at fryse.

Se flere billeder og pris her


Kari Traa Svala LS

KARI TRAA SVALA

Er du på udkig efter Kari Traa skiundertøj med uld til en lidt billigere penge, så er denne Svala LS-trøje et udmærket bud. Trøjen er lavet i et turkis og pangorange design med en kombination af uld, polyester og elastan.

Blandingen af materialerne sikrer, at du får en skiundertrøje som kan holde kroppen varm ved hjælp af ulden, og som samtidig formår at ventilere kroppen grundigt med det syntetiske materiale. Trøjen vil dermed være oplagt til f.eks. gåture i det kølige vinterhalvår eller til mere aktiv skisport såsom langrend.

Se flere billeder og pris her


Kari Traa Rose Pant

Kari Traa Rose Pant

Som underdelens pendant til Rose-trøjerne får du her den poplure Kari Traa Rose Pant, som ligeledes er lavet i kvalitetsrig merinould, der holder på varmen, når du er ude i det kolde vintervejr.

Bukserne fungerer godt som første lag i et lag-på-lag outfit, når du skal være aktiv udendørs om vinteren eller på skiferien. Rose Pant er lavet i et feminint og tætsiddende design, så du vil opleve maksimal bevægelighed og komfort, da bukserne ikke generer dig, når der kommer flere lag tøj udenpå.

Se flere billeder og pris her


Kari Traa Stjerna Pant

Kari Traa stjerna Pant

Vi går videre til den interessante Stjerna Pant fra Kari Traa. Disse bukser minder meget om Rose Pant i sit udseende og design, dog med den forskel at mønstret i bukserne er anderledes, og at disse bukser er i 100% merinould.

Det sikrer et godt basislag under andet tøj til de aktive dage i vinterhalvåret, hvad enten du skal gå en lang tur eller give den gas på pisterne under skiferien.

Kari Traa Stjerna Pant er lavet i merinould med fire-vejs stretch, der sikrer optimal komfort og bevægelighed under hele din aktivitet. Ulden holder godt på varmen, men samtidig sørger de tyndere paneler ned langs benene på bukserne for at transportere overskydende varme ud og væk fra kroppen. På den måde kommer du ikke til at svede for meget, og du slipper for en evt. grim lugt af sved.

Se flere billeder og pris her


Kari Traa Stjerna LS

Kari Traa Stjerna LS

Kari Traa Stjerna LS er overdelen, som passer perfekt til Stjerna-bukserne ovenfor. Ligesom bukserne er overdelen lavet i superfin merinould med fire-vejs stretch. På den måde er du sikret ekstra god bevægelighed, og trøjen egner sig derfor suverænt godt til udendørs aktiviteter med meget bevægelse.

Selvom trøjen er udstyret med svedtransporterende elementer såsom det tyndere lag under ærmerne, så vær alligevel opmærksom på den højeste mængde af merinould i materialet. Dette bevirker, at trøjen er bedre til at holde på varmen end til at ventilere – trods alt -, og du bør derfor ikke bruge en Kari Traa Stjerna LS-trøje til de allermest fysisk krævende aktiviteter såsom langrend og løb.

Se flere billeder og pris her


Sådan vælger du det rette Kari Traa skiundertøj med uld

Når du skal til at vælge dit næste sæt Kari Traa skiundertøj, så er det en god idé at sætte dig lidt ind i, hvad du skal kigge efter. Der er nemlig forskel på de enkelte designs og materialer, og ligesom vi allerede har været lidt inde på, så passer noget af tøjet bedre til nogle aktiviteter end andre, og omvendt.

Som udgangspunkt er det en god idé at vælge skiundertøj med uld, hvis du vil holde ekstra meget på varmen og udøver en aktivitet, som ikke er højintensiv. Ulden er nemlig god til at isolere, men den ventilerer ikke lige så godt som syntetisk materiale. Derfor vil Kari Traa skiundertøj med 100% uld være godt til f.eks. gåture og mere roligt skiløb.

Har du derimod behov for komfortabelt og lunt skiundertøj til mere fysisk krævende aktiviteter såsom langdistanceløb eller langrend, så er det en god idé at vælge et sæt tøj, som er lavet i en kombination af uld og syntetisk materiale, eller helt uden uld.