Det er vigtigt med en god og komfortabel jagtjakke, når du skal på jagt. Som jæger kender du formentlig alt til de lange timer, der kan bruges i stillesiddende eller liggende positioner i naturen – og her er det vigtigt med en beklædning, som først og fremmest holder dig varm, men som samtidig kamuflerer dig og holder dig skjult for byttet.

I denne guide har vi samlet en række tilbud på jagtjakker fra de førende producenter på markedet, så du er sikret gode valgmuligheder blandt det bedste af det bedste i forskellige prisklasser.


Beretta Kodiak jagtjakke

Beretta Kodiak jagtjakke

Første jakke på listen er denne Kodiak jagtjakke fra altid populære Beretta. Jakken ligger i den lavere ende af prisskalaen, så alle kan være med. Dermed ikke sagt, at kvaliteten får et hug af den grund – tværtimod. Jakken er lavet i lydløst supermikrofibermateriale, og designet giver god bevægelighed.

Se tilbud her


Fjällräven Keb Tarmac

Fjällräven Keb Jacket Mens, Tarmac

Vi springer videre til Fjällräven, som også har et kvalificeret bud på en god jakke til jagt. Denne Keb Tarmac jagtjakke er både teknisk og alsidig, og den kan bruges til både jagt, vandring og hverdagsbrug.

Jakken er lavet i slidstærkt G-1000 Eco materiale, men den er fremstillet i økologisk bomuld og genanvendt polyester, hvormed den skåner miljøet i højere grad end ellers.

Se tilbud her


Deerhunter Cumberland ACT

Deerhunter Cumberland ACT

Deerhunter er notorisk kendt for deres høje kvalitetsjakker, og denne Cumberland ACT jagtjakke er ingen undtagelse. Jakken er udstyret med en række praktiske funktioner såsom radiolomme og vandtætte lynlåse. Den er lavet i 3M™ Thinsulate™ Platinum Flex Isoleringsfor, som gør den 100% vind- og vandtæt.

Se tilbud her


Seeland Eton jakke til jagt

Seeland Eton jakke til jagt

Vi kommer lidt ned i prisniveau igen, hvor vi finder denne enkle men effektive Eton jagtjakke fra Seeland. Jakken er lavet i lydløst materiale og holder vind og vand ude året rundt – den kan dermed også sagtens bruge til almindelige udendørsaktiviteter foruden jagt.

Se tilbud her


Norrøna Finnskogen Gore-Tex

Norrøna Finnskogen Gore-Tex

Er du på jagt efter en kvalitetsjakke i Gore-Tex materiale, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst, så er denne Finnskogen Gore-Tex jagtjakke fra Norrøna et godt bud. Jakkens yderstof er lavet i lydløst, børstet polyesterstof, og Gore-Tex membranen giver ultimativ beskyttelse mod vind og vejr. På den måde kan du bevæge dig frit og lydløst gennem skoven og samtidig holde kroppen tør og varm.

Se tilbud her


Realtree Camouflage Seelang Excur

Realtree Camouflage Seelang Excur

Denne Realtree Seelang Excur jakke er lavet specielt til tætbevokset terræn, hvor du skal kunne falde i ét med den omkringliggende natur. Realtree jakken er lavet i et orange og brunt design, som gør dig synlig for andre jægere men nærmest usynlig for jagtbyttet.

Se tilbud her


Chevalier Grace Quilt Cardigan

Chevalier Grace Quilt Cardigan

Chevalier har lavet denne damejakke til kvinder, som holder af at gå på jagt. Jakken er lavet som cardigan med quiltet front samt to stiklommer og stretchmanchetter for øget tilpasning. Jakken kan bruges året rundt til alle situationer, og den moderne stil og gode pasform kombineres perfekt med det lette og varmeisolerende materiale.

Se tilbud her


Härkilä Prohunter

Härkilä Prohunter

Vi rykker et godt stykke op ad prisstigen igen, hvor vi finder denne ultimative Prohunter jagtjakke fra altid populære Härkilä. Jakken er udstyret med 5 års-garantisikret Gore-Tex membran, harelommer, ekstralommer til patroner samt signalarmbånd i ærmerne. Den kraftige kvalitetsbomuld sikrer endvidere en utrolig slidstærk jakke, som ikke går i stykker af ingenting.

Se tilbud her


Sasta Nexus jagtjakke

Sasta Nexus jagtjakke

Sidste jakke på listen er denne lækre Nexus jagtjakke fra Sasta, som har formået at skabe en kvalitetsjakke til en medium pris. Den tekniske jakke er lavet i åndbart og slidstærkt materiale, og Gore-Tex membranen giver dig beskyttelse mod både vind og vand. Jakken er udstyret med en række ekstra lommer til f.eks. patroner og andet udstyr.

Se tilbud her


Guide til køb og tilbud på jagtjakker

Når du skal til at investere i din næste kvalitetsjagtjakke, så er der et par ting, du bør tage højde for, hvis du vil spare mest muligt på dit køb.

Først og fremmest er det altid en god idé at handle direkte på nettet, da priserne her typisk vil være en anelse eller væsentlig del lavere end i fysiske butikker. Det skyldes bl.a. netbutikkernes reducerede udgifter til såvel butiksleje som personaleudgifter.

Dernæst kan det være en fordel at holde høje med tilbud hos dine yndlingsforhandlere, som løbende skifter ud i deres kollektioner. Ligesom med alt andet tøj findes der også modetendenser og sæsoner inden for jagtjakker. Kig derfor efter din foretrukne jagtjakke, når sæsonen er ved at være overstået, da der dermed kan være restvarer til salg for ganske fornuftige priser.