Ski heldragter til voksne er populære, når folk leder efter påklædning til deres skiferie. Det skyldes både kvaliteten, funktionaliteten og designet. I denne artikel vil vi komme med inspiration til gode ski heldragter til både mænd og kvinder. Så er du på jagt efter næste skiferies beklædning, så læs med her.


Ski heldragter til herre

Lad os starte med at kigge på et par stilfulde ski heldragter til herre.


Reklame

Sweden Gabna Overall

ski heldragt sweden

En vind- og vandtæt model i åndbar stretch, der både sørger for, at sne og kulde bliver ude, mens du samtidig ikke sveder, når du er på løjpen. 2117 Of Sweden er kendt for at producere kvalitet, og dette er ingen undtagelse.

Materialet er slidstærkt, så rejser du på en årlig skiferie, har du lavet en god investering, der holder i mange år.

Den blå og grå farve er smart og sporty samt passer til alle hjelme, briller og skistøvler.

Se pris


Mons Royale The Monsie One Piece – Skiundertøj

mons royale skiundertøj dragt

Monsie-modellen er produceret i 100% merinould, som betyder, at dragten ikke kan blive våd. Ligeledes er materialet også skyld i, at dragten hverken begynder at lugte eller kradse. Heller ikke efter en hel dag på ski.

Der er en lynlås ved lænden, så du nemt kan komme på toilettet uden at tage dragten af. Ydermere er ærmerne ekstra lange med hul til din tommelfinger, så der ikke kan komme sne ind.

Hætten er justerbar, så du kan indstille den perfekt til din skihjelm, og kombineret med den fancy farvekombination dragten har, vil du blive den sejeste skiløber i området.

Se pris


Ski heldragter til kvinder

Pigerne skal naturligvis ikke snydes, og vi har også fundet et par gode bud på ski heldragter til kvinder.


Diel Ski Spirit Ski heldragt i rød

ski heldragt i rød

15.000. Det er både tallet for vandtætheden i mm og åndbarheden i mvt, som denne ski heldragt indeholder. Derfor er du sikker på, at du hverken fryser, sveder eller bliver våd med denne model.

Du vil opleve en let bevægelse og en udsøgt komfort, lige fra du tager skiliften, til du er sust ned af pisten.

Materialet er let, men samtidigt robust og slidstærkt med smarte funktioner, der giver dig en helstøbt dragt til en god pris.

Se pris


Diel Ski Spirit Skidragt i sort

skidragt i sort

Samme model som den ovenstående – blot i en mere neutral farve. Derfor findes modellen også i en farvekombination, der passer til alle typer og farver af ski, hjelme, briller, huer og vanter.

For mange er udseendet vigtigt på pisten, og det forstår vi godt. Derfor vil vi anbefale denne flotte sorte model, som du kan lave et godt miks af accessories omkring. Måske er du til en gul hjelm eller grønne briller? Med denne model er alt muligt.

Du må dog ikke glemme kvaliteten af denne dragt heller. Vand- og vindtæt til 15.000 mm og en fantastisk åndbarhed, der sørger for, at du hverken bliver våd eller sveder. Så er rammerne for den perfekte skiferie lagt.

Se pris


Ski heldragter med kvalitet, komfort og coolness

Fordelene ved at vælge en ski heldragt til voksne er mange. Først og fremmest er du sikker på, at du får både en over- og underdel, der matcher. Det giver et tjekket look, når du suser ned af pisten. Det er ikke altafgørende, men for mange er det et vigtigt element på både ferie og i hverdagen.

Dertil er mange producenter af ski heldragter i særklasse. De sørger både for, at dragten er behagelig og funktionel. Derfor er de også vind- og vandtætte, og der kan ikke snige sig sne, is eller kulde indimellem skibukser og skijakke. Du har en helhed på, og vejret kan bare komme an.