Det er altid lækkert at finde gode tilbud på ting, du i forvejen er på udkig efter, og hvis du har overvejet at investere i en fiskestang til fluefiskeri, har du nu gode muligheder for at finde én på tilbud. Vi kommer her med nogle tips til at finde billige fluestænger på tilbud – og vi ser desuden på et par oplagte stænger, som du kan overveje at vælge.

Find gode tilbud hos Pro-Outdoor.dk

Pro-Outdoor.dk har gode priser på fluestænger, og der er ofte fine tilbud at finde. I skrivende stund er to af deres fluestænger eksempelvis på tilbud – så chancen for at finde unikke priser er altid gode. Samtidig er du sikret et produkt af høj kvalitet, når du køber hos Pro Outdoor. Samlet set taler vi altså om kvalitetsfulde produkter til optimale priser – det er derfor vi anbefaler denne forhandler.

Udover fluestænger tilbyder Pro Outdoor en masse andet udstyr, som du kan bruge til fiskeri. Blandt andet fluer, liner, waders, beklædning og meget andet, der kan hjælpe til med at gøre fisketuren mere effektiv. Altså et super sted at kigge engang imellem, hvis du gerne vil finde lidt nyt og lækkert fiskegear.

Se udvalget af fluestænger på tilbud hos Pro-Outdoor.dk

Lad os tage et hurtigt kig på nogle af de fluestænger du finder til en ekstra god pris hos Pro Outdoor:

Salmologic Nordic SW

salmologic fluestang nordicHvis du nyder at fiske langs kysten, er denne fiskestang perfekt. Salmologic Nordic SW er nemlig specielt lavet til kystfiskeri i Skandinavien. Dermed ikke sagt, at fluestangen ikke fungerer til andre typer af fiskeri, for det kan den sagtens. Fokusset ligger blot på kystfiskeri.

Salmologic har en hurtig aktion og fungerer i langt de fleste vejrforhold. Et solidt og holdbart valg, hvis du har brug for nogle nye stænger at fiske med. Du kan købe dem for ca. 3.199 kr. hos Pro Outdoor kontant, men du kan også vælge at dele beløbet op, hvis du hellere vil det.

Scierra Emerger Combo Tohånds Fluesæt

scierra emerger combo fluesætEn solid 12,6 fods fluestang, der er suveræn at fiske med i åer og elve. Hvis du vil prøve kræfter med en tohånds flue, er det et rigtigt godt valg. Mange bruger et sæt som dette til at fange laks med – og du har altså muligheden for at gøre det samme.

Med til stangen får du en DVD, der guider dig, hvis du ikke har prøvet det før. Scierra Emerger er dog ganske simpel at bruge – det er egentlig kun nødvendigt at binde en flue på, før den er klar til at fiske med.

Se prisen hos Pro-Outdoor.dk.

Vision Silver

vision silverVision Silver tilbyder en hurtig aktion og er perfekt til at fange havørreder med. Den er smart designet og fungerer på en uhyre effektiv måde – selv under hård vind er det muligt at fiske med Vision Silver, så med andre ord er den oplagt under flere forskellige omstændigheder.

Se prisen hos Pro-Outdoor.dk.

Zpey Competition 9 fod klasse 5

zpey competition topmodelVores sidste anbefaling drejer sig om Zpey Competition, der er hurtig, har råstyrke og giver gode muligheder for at fange fisk. Den gør det muligt at eksperimentere en smule med kastestilen, og kvaliteten er helt i top. Zpey Competition er et populært valg, og som du kan se, er der mange grunde til det.

Se prisen hos Pro-Outdoor.dk.