Har du brug for nogle gode waders til dine kommende fisketure? Så bør du stærkt overveje et par DAM Waders, der sikrer dig god kvalitet til retfærdige priser. I denne artikel introducerer vi dig for DAM, hvis du ikke allerede er bekendt med mærket.

DAM Neopren Waders

dam wadersDisse Neopren Waders vil med garanti holde dig varm og tør på fisketuren. Disse waders er lavet af materialer af høj kvalitet og føles bløde at røre ved. Der er tapede sømme og dobbelte syninger, hvilket sikrer dig, at vand og kulde ikke trænger ind.

I midten finder du en stor og tæt lomme, hvor du kan opbevare dit fiskegrej eller blot stikke hænderne ind for at holde dem varme. Til sidst kan vi fortælle, at DAM Neopren Waders har justerbare skulderstroppe med velcro, som sikrer dig et godt fit.

Neopren Waders og andre DAM produkter kan købes hos Pro-Outdoor.dk 

Kort om DAM Waders

DAM står for Deutsche Angelgeräte Manufaktur – et tysk firma som siden 1875 har produceret solidt fiskeudstyr til entusiaster i Europa. DAM laver alt muligt slags fiskeudstyr – både fiskestænger og udstyr dertil, men altså også beklædningsdele – og her er deres Waders ganske populære. Så på trods af at der er mange spændende DAM-produkter, vi kunne se nærmere på, holder vi os i denne omgang til DAM Waders.

De er nemlig designet på den helt optimale måde og giver et hav af fordele, som vi kommer ind på lidt senere. Waders fra DAM er typisk lavet af materialer af høj kvalitet og dækker kroppen super godt. Blandt mange seriøse fiskere er de et oplagt valg, da de giver rigtigt gode muligheder for at komme tæt på fiskene uden det skal få våde konsekvenser for kroppen.

Sådan vælger du de rigtige DAM Waders

Der findes mange forskellige waders på markedet. Derfor kan det godt være svært at finde ud af, hvilken model som er bedst til dig. Derfor har vi lavet en lille guide som kan hjælpe dig med at finde de perfekte waders.

Når du skal vælge waders er det vigtigt, at du finder nogle som passer din krop så godt som muligt. De skal være lavet af et stærkt materiale og sidde godt på kroppen således du kan holde dig varm, hvis tøjet bliver vådt. Åndbarheden skal samtidig være så god som mulig – i hvert fald hvis du fisker meget om sommeren.

Generelt er det vigtigst med varme og vandtæthed, når det er koldt. Og åndbarhed, når det er varmt – du kan som regel finde ud af, hvilke slags waders der er tale om ved at kigge på deres titel. “Neopren” er lig med varme waders, som er gode at bruge, når vejret er en smule koldt.

Vi anbefaler, at du betaler 100 kr. for meget end 100 kr. for lidt for dine waders. Pris og kvalitet hænger nemlig tit og ofte sammen.