Karlslund er et dansk brand, der specialiserer sig i rideudstyr til islandske heste. Karlslund er et meget respekteret brand med et godt renommé, og det står bag en række genkendelige designs og produkter. Det populære logo kan man genkende, fordi der er afbilledet en islandsk hest, der tölter.

Karlslund er særligt kendt for deres produktion af sadler, som er specielt egnet til islandske heste. Netop fordi de islandske heste skiller sig ud fra de mange andre hesteracer, der findes, er Karlslund blevet populært på grund af deres unikke designs til både islandsk rytter og hest.

Se udvalg af Karlslund rideudstyr på Horze.dk

Undgå at skade din islænder med Karlslund rideudstyr

Karlslund rideudstyr dækker alt det vigtige hardware, man kan have brug for, når man skal ride en islandsk hest. Hos det danske mærke finder man både islandske stigremme, sadler, bid, gjorde og meget andet. Når man skal have fat på udstyr til islandske heste, er det en fordel at handle et mærke, der specialiserer sig inden for rideudstyr til islandske heste.

På denne måde undgår man, at man får gjort sig nogle fejlkøb eller simpelthen skader hesten.

Det er langt fra unødvendigt at købe specielt udstyr til en hest, blot fordi den er en anden race. De islandske hestes kropsbygning er en helt anden, og derfor er det naturligvis vigtigt, at man for eksempel tager højde for at vælge en ergonomisk og støttende sadel. De islandske hestes rygge er kortere end andre hestes, og det kræver en sadel, der er mere kompakt og har et kortere sæde.

4 ting du bør eje som islandsk rytter

De islandske heste har særlige behov, og hvis du vil imødekomme dem, giver vi dig her 4 sjove og nødvendige ting, du bør eje som islandsk rytter.

 

1: En fældestrigle er ikke kun nødvendig til brug på de islandske heste, men på grund af den lidt længere pels, bør du eje en fældestrigle, der kan hjælpe din islandske hest med at komme hurtigere igennem fældesæsonen. En Karlslund Feldur fældestrigle er et godt bud på en god fældestrigle, der klarer selv den tykkeste, islandske pels.

 

 

 

2: Som allerede nævnt er sadlen alfa og omega. En Karslund Kontakt2 sadel er en sadel med fokus på fri bevægelighed omkring skulderpartiet på hesten – perfekt til din islandske hest, der bevæger sig anderledes i tölt og pas.

 

 

 

3: En nødvendighed er de specielle Karlslund Lettur stirrups, som er sikkerhedsstigbøjler med S-form, som er specielt egnede til at fæste i din islandske sadel.

 

 

 

 

4: Sidste anbefaling er en fint læderbælte med Karslunds logo Dette logo er der mange islandske ryttere, der bærer, og man kan med stolthed vise frem, at man rider en islandsk hest.