Når du letter anker og sejler ud i det blå, skal det gerne være uden bekymringer. Derfor er det også en god idé at vælge dit bådudstyr med omtanke. Vælger du godt, solidt udstyr til din båd, kan du nemlig være sikker på at få noget, der holder i mange år. Volvo Penta er et brand, som verden over er kendt for sine motorer med høj fokus på sikkerhed og kvalitet. Samme kvalitet gælder for Volvo Penta reservedele.

Skulle uheldet være ude og udstyret på din båd går i stykker, kan du med Volvo Penta reservedele trygt reparere og stadig få helt samme kvalitet som før. Læs med og bliv klogere på de forskellige reservedele her.


Volvo Penta motorzink – stort udvalg

Volvo Penta motorzink – stort udvalgMed en Volvo Penta motorzink kan du stabilisere en ødelagt motor. Vælg selv mellem forskellige modeller af motorzink, så du får den, der bedst løser dit problem.

 • Vælg mellem forskellige modeller af motorzink
 • Stort udvalg af modeller
 • God til prisen

Du får her en motorzink, der på trods af den billigste pris ikke går på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Læs mere og se prisen hos marineudstyr.dk.

Volvo Penta originalmaling – effektiv beskyttelse

Volvo Penta originalmaling – effektiv beskyttelseHer får du den originale spraymaling fra Volvo Penta. Den vedligeholder motorens udseende og ikke mindst brugsværdi, hvis du maler den med denne originalmaling. Dertil beskytter malingen effektivt mod korrision og rust.

 • Beskytter mod rust og korrision
 • Vedligeholder udseende og brugsværdi
 • Valgfri størrelse og farve

Vælg mellem forskellige størrelser og farver.

Læs mere og se prisen hos marineudstyr.dk.

Volvo Penta gummipakboks – minimal vedligeholdelse

Volvo Penta gummipakboks – minimal vedligeholdelseDenne pakboks er fremstillet i et holdbart gummimateriale og passer til Volvo Pentas stævnrør og propelaksler. Den kræver minimalt vedligeholdelsesarbejde – cirka én gang om året skal den smøres eller efter 200 timer.

 • Stort set vedligeholdelsesfri
 • Passer til Volvo Penta stævnrør og propelaksler
 • Tube fedt og monteringsværktøj medfølger

Med denne gummipakboks kan du hurtigt og enkelt montere med det komplette værktøj, der følger med i købet. Der medfølger også en tube fedt.

Læs mere og se prisen hos marineudstyr.dk.

Volvo Penta zinkanoder til aksel – slidstærk og holdbar

Volvo Penta zinkanoder til aksel – slidstærk og holdbarEn anode skal kunne holde til en del. Den er nemlig ’mellemmand’ for galvanisk strøm mellem båd og vand. Denne zinkanode fra Volvo Penta er slidstærk og holdbar, så den effektivt beskytter ror, drev og propeller mod ætsningsskader.

 • Beskytter effektivt mod ætsningsskader
 • Slidstærke materialer
 • Vælg mellem flere størrelser

Volvo Penta zinkanoder til aksel fås i flere størrelser, så du kan få den størrelse, der passer bedst til din båd – uden at gå på kompromis med beskyttelsen.

Læs mere og se prisen hos marineudstyr.dk.

Volvo Penta impeller til dieselmotorer – opfylder højeste sikkerhedskrav

Volvo Penta impeller til dieselmotorer – opfylder højeste sikkerhedskravImpeller er vigtigt udstyr på båden. Særligt når det gælder sikkerhed, da de kan overophede bådens motor. Med Volvo Penta reservedele som disse impeller er du sikker på at få sikkerhed fra højeste skuffe.

 • Vælg mellem flere forskellige typer
 • Opfylder de højeste sikkerhedskrav
 • Høj kvalitet

Du får her originale impeller til din dieselmotor fra Volva Penta, og du kan vælge mellem forskellige typer til din båd.

Læs mere og se prisen hos marineudstyr.dk.

Volvo Penta servicesæt – komplet reservesæt

Volvo Penta servicesæt – komplet reservesætI dette servicesæt til dielselmotorer får du både impeller, brændstoffilter og oliefilter. Alt sammen er originale Volvo Penta reservedele.

 • Komplet sæt til dieselmotorer
 • Reservedele af høj kvalitet
 • Nem vedligeholdelse

Servicesættet gør det let, hurtigt og enkelt at reparere eller vedligeholde din motor.

Læs mere og se prisen hos marineudstyr.dk.


Hvorfor vælge Volvo Penta reservedele?

Hvis du af den ene eller anden grund mangler reservedele til at optimere eller reparere dit bådudstyr, er det vigtigt at vide, hvad du skal kigge efter for at få det bedste og meste ud af udstyret. De fleste garvede fritidssejlere kender til Volvo Penta. Det er nemlig blevet et uundgåeligt brand i fritidsbåd-kredsene. Men hvorfor er det nu det?

Først og fremmest har Volvo Penta taget position som verdens førende inden for motorer og marineløsninger. Volvo Penta leverer ganske enkelt både motorer, udstyr og reservedele, du som bådejer kan regne med. Deres produkter er så at sige pålidelige, samtidig med at de tager hensyn til miljø og præsterer på højeste niveau.