Det er vigtigt at have en god vadejakke såfremt du fisker meget. Hvis du er på udkig efter en vadejakke af høj kvalitet, kan du få et par anbefalinger her – vi ser nemlig nærmere på, hvilke jakker, der er gode at vælge, hvis du fisker regelmæssigt og gerne vil have det rette tøj som gør det til en fornøjelse at fiske.

En vadejakke er først og fremmest god at have, da du kan dække dig godt ind mod dårligt vejr. En solid vadejakke er karakteriseret ved, at der er en god åndbarhed samtidig med, at den holder dig tør og varm samt modstår vand og vind. Det kan sagtens betale sig at investere i et godt produkt, da kvalitetsvadejakker ofte holder længere og har alt det du får brug for på fisketuren.

Et stort udvalg af vadejakker

Hvis du kigger lidt omkring på nettet, finder du hurtigt ud af, at udvalget af vadejakker er ganske stort – og derfor kan det være rart med et par konkrete anbefalinger – dem finder du her. Vi fokuserer primært på to brands – Geoff Anderson og Simms, der begge producerer super gode vadejakker.

Nedenstående vadejakker kan alle købes hos Fiskegrej.dk

simms g3 guideSimms G3 Guide

Det første oplagte valg af en vadejakke er Simms G3 Guide, der på flere måder er en super jakke. Den har tre lag som sørger for, at vand ikke trænger igennem – og jakken beskytter ligeledes godt mod vinden. Derfor er det et oplagt valg, hvis du fisker meget under barske forhold. Du finder i øvrigt sikre lynlåslommer i midten samt en hætte, der kan bruges, hvis det regner eller blæser meget.

Da det er et Simms-produkt kan du også føle dig ganske sikker på at få et produkt af god kvalitet. Simms laver noget af det bedste tøj og udstyr til fiskeri. Derudover bliver størstedelen af deres produkter lavet i USA.

geoff anderson ws4Geoff Anderson WS4

Vadejakker fra Geoff Anderson kan ligeledes anbefales, da de ligesom Simms er af høj kvalitet og henvender sig til alle seriøse fiskere (men også dem, der fisker på hobbyniveau), og WS4-modellen er en af deres bedste vadejakker.

WS4 er designet i Danmark og er lavet af noget solidt materiale, der beskytter godt mod vind og vand. Den har en membran, der lader damp fra vand passere, men ikke flydende væske. Derfor kan kroppen godt ånde, men du behøver ikke at bekymre dig om at blive våd. Jakken har desuden lommer, der er godt tildækkede med lynlås samt indbyggede handsker i bunden af ærmerne.

Et rigtigt godt valg til den seriøse fisker!

simms headwaters vadejakkerSimms Headwaters

Hvis du foretrækker vadejakker fra Simms, kommer der her et alternativ til G3-vadejakken, der blev beskrevet som den første – vi taler nemlig om deres Headwaters-model.

Denne vadejakke er komfortabel i de fleste forhold og møder generelt gode anmeldelser af forbrugerne. Den dækker hele overkroppen og holder dig med garanti tør. De øverste lommer er dog uden lynlås, i modsætning til G3, så det er en af de nævneværdige forskelle mellem de to jakker. Designet er også lidt anderledes – denne jakke har som sagt anderledes lommer, men den mørkegrønne farve skiller sig også ud.

geoff anderson ws3 vadejakkeGeoff Anderson WS3

Den forudgående model for Geoff Andersons WS4 er naturligvis WS3-udgaven, der også er en super effektiv vadejakke. Denne grønne jakke har været på markedet længe, men er blevet opdateret flere gange med forbedringer ud fra dygtige fiskeres tilbagemeldinger. Derfor kan du roligt købe WS3 og være sikker på, at den er god at fiske i – mange af egenskaberne er nemlig lig med efterfølgeren, og begge er blandt de mest populære fiskejakker på markedet.

Du tænker måske: Hvorfor købe WS3 frem for 4’eren? Det bedste svar er ganske enkelt prisen – du kan nemlig spare op mod 1.000 kroner ved at købe denne model.

geoff anderson tsubaGeoff Anderson Tsuba

Den sidste anbefaling tager udgangspunkt i følgende vadejakke: Geoff Anderson Tsuba, der af nogle bliver kaldt for ‘den ultimative vadejakke’. Den blokerer for saltvand og beskytter dig mod vinden, hvorfor den fungerer perfekt til fiskeri i hårde omgivelser. Derudover får du i alt otte lommer, hvoraf nogle kan bruges som håndvarmere, og andre kan bruges til opbevaring af dine genstande. Tsuba-modellen er i øvrigt miljøvenligt produceret, og den vil uden tvivl holde dig varm og tør, når du fisker.

Som tidligere nævnt kan ovenstående vadejakker alle købes (til gode priser) hos Fiskegrej.dk

Det var hermed en guide til nogle af de bedste vadejakker på markedet. Forhåbentligt har du nu fundet din foretrukne model til dine kommende fisketure! Knæk og bræk!