På et kajakkursus lærer du, hvordan du bedst muligt sejler en kajak. Sådan et kursus er en glimrende ide, hvis du gerne vil være bedre til at sejle i kajak og måske dyrke det på et højere plan. Her på siden ser vi nærmere på, hvilke kajakkurser der findes og kommer samtidig med vores anbefaling af, hvorfor et EPP2 kursus er det bedste at vælge.

Find et godt EPP2 kajakkursus hos DuGlemmerDetAldrig

Hvis du gerne vil lære at sejle i kajak og-/eller havkajak, vil vi anbefale dig at købe kurset hos DuGlemmerDetAldrig. De tilbyder følgende kurser (klik på linket, hvis du vil læse mere om kajakkurset):

Om DuGlemmerDetAldrig

DuGlemmerDetAldrig er en oplevelsesportal, hvor du kan købe oplevelser til dig selv eller til andre i form af et oplevelsesgavekort. Du kan finde alt fra ballonture til spaophold – og selvfølgelig kajakkurser.

Klik her hvis du vil se alle deres +300 oplevelser

Video: Se hvordan et kajakkursus kan foregå

Derfor er EPP2 kajakkurset et godt valg

Hvis du ikke bare vil prøve at sejle i kajak i en enkelt dag, men gerne vil gøre det til en form for hobby eller lignende, så anbefaler vi, at du tager et EPP2 kursus med det samme. Der er ingen grund til at tage et EPP1 kursus eller lignende, da det kursus typisk er henvendt til folk, der kun vil prøve at sejle i kajak for en enkelt dag.

Vidste du godt? Er du medlem af en kajakklub, så må du typisk ikke sejle uden instruktør, hvis ikke du har en EPP2 uddannelse.

Et EPP2 kajakkursus giver dig de nødvendige færdigheder inden for håndtering af kajakken, selvredning, makkerredning og ikke mindst en basal viden om, hvordan du påklæder og udruster dig bedst muligt, når du sejler i kajak.

Byg flere EPP kurser ovenpå EPP2

Et EPP2 kursus er et glimrende begynder kursus, der giver dig et godt fundament at bygge videre på. Når du har fået dit EPP2 bevis og opbygget noget erfaring, så kan du med fordel bygge flere EPP kurser på. På den måde kan du blive bedre til at sejle i mere udfordrende vejr og dine sejlerkompetencer bliver forbedret.

Er et kajakkursus pengene værd?

Det korte svar er JA. Et kajakkursus ér pengene værd. Især inden du beslutter dig for at købe en kajak eller melde dig ind i en klub. Dog anbefaler vi altid, at du bruger tid på at undersøge de forskellige kursusmuligheder, så du ikke vælger et forkert kajakkursus, der ikke stemmer overens med dine behov.

Læs også: Oppustelig kajak

Kajakkurser i København og Aarhus er populære

Kajakkurser i København og Aarhus er især populære. Det hænger alt andet lige sammen med, at begge byer har mange indbyggere samtidig med, at de er placeret ud til kysten. København og Aarhus har altså de perfekte forudsætninger for at afholde gode kajakkurser.

Bor du ikke i København eller Aarhus?

Bare rolig. Der findes kajakkurser i hele landet. Derfor behøver du ikke at bo tæt på hverken København eller Aarhus, hvis du gerne vil ud og sejle i kajak. Gå på Google og lav en søgning efter kajakkurser. Så kan du med garanti finde et kursus, der ligger forholdsvist tæt på dig.