Har du brug for en (ny) skijakke? Armada er et sikkert valg! Vi kommer i denne artikel ind på, hvorfor det er godt at have en solid skijakke, hvilke fordele der er ved mærket Armada samt en produktanbefalinger til dig, der allerede er klar til at investere i en ny jakke til skiferien.

Fordele ved Armada skijakker

Design, funktionalitet og komfort er tre vigtigste ting at fokusere på, når der skal vælges nye skijakker. Det gode ved Armada er, at du får alle disse ting ved at købe en jakke fra d em. De er nemlig super smart designede – på dette punkt er brandet så langt fremme, at det er blevet mange dygtige skiløberes foretrukne valg.

Det samme gør sig gældende, når det kommer til funktionaliteten – Armada laver nemlig jakker, der både er varme og isolerende samtidig med, at de generelt også er vandtætte og holdbare. De fleste af jakkerne er nemlig lavet af GORE-TEX materialer, som sikrer dig disse fordele. Det gør dem til et oplagt valg, når du skal ud at stå på ski. Til sidst er komforten også helt i top, da pasformen er designet specielt ud fra skiløberens behov.

Du har forhåbentligt fået lyst til at høre nærmere om deres produkter nu. Lad os derfor se på gode skijakker fra Armada:

Armada Sherwin GORE-TEX 3L skijakke

armada skijakke sherwinDen første anbefaling drejer sig om Sherwin-modellen, der med sin effektivitet og stærke specifikationer er et oplagt valg. Udover at give dig en kanon bevægelsesfrihed, er den lavet af det super lækre GORE-TEX materiale, som sikrer, at du kan holde dig tør og varm i dårlige vejrforhold.

Jakkens lynlåse er vandtætte, mens syningerne er forseglede. Du er derfor helt beskyttet mod vand, men materialet tillader stadig en god ventilation. Mange dygtige vinteratleter bruger denne model til træning og udendørsbrug. Alt i alt et rigtigt godt valg!

Se prisen på skijakken hos BlackSnow.dk

Armada Resolution GORE-TEX 3L

armada resolution skijakkeResolution er en anden rigtig god skijakke, der deler mange af de samme fordele som den foregående. Resolutio er nemlig også lavet med en GORE-TEX membran og beskytter dig dermed mod det værste vejr. Jakken tilbyder desuden rummelige lommer, diverse indstillinger og selvfølgelig et super lækkert design.

Med de feminine snit er det et rigtigt godt valg til kvinder som står på ski. Resolution-jakken giver dig alle de fordele, du har brug for på bjerget!

Se prisen på skijakken hos BlackSnow.dk

Armada Borderline Insulated 

armada borderline insulatedHvis du er på udkig efter en varm og god vinterjakke, er Borderline Insulated et godt valg. Den giver dig en god bevægelsesfrihed, men sætter samtidig fokus på designet – du får nemlig et godt oversized, men smart look ud af denne jakke. Den sorte farve betyder, at den let kan kombineres med stort set alt andet skitøj. De grønne linjer giver lidt ekstra edge, men det er selvfølgelig rent funktionelt, at den skiller sig ud med dens solide materialer og forseglede syninger.

Skijakken har mange fede features og giver dig mulighed for lidt af hvert, når du står klar på skiferien. Et super godt valg!

Se prisen på skijakken hos BlackSnow.dk

Armada Corvus GORE-TEX Jacket

armada skijakker corvus gore texEt andet fornuftigt valg er Corvus-modellen, der som så mange andre Armada skijakker tilbyder GORE-TEX membranen og et virkeligt smart design.

Den har et medium baggy fit, men sidder godt på kroppen. Corvus afviser vand og hjælper dig godt på vej med at holde varmen i kulden. Generelt byder den på alle de egenskaber, som en god skijakke gerne skulle have!

Se prisen på skijakken hos BlackSnow.dk

Armada Harlaut Insulated Denim

armada harlaut insulated denim skijakkeHarlaut modellen er et ekstremt populært valg blandt mange freeskiere – den er nemlig skabt i samarbejde med Henrik Harlaut, som de fleste skientusiaster sikkert kender godt til.

Den er meget baggy og moderne designet. Samtidig har den de nødvendige lommer, er vandafvisende/åndbar og er stærkt foret, så du kan holde dig varm under de fleste omstændigheder.

Se prisen på skijakken hos BlackSnow.dk

Armada Stadium Insulated skijakke Black Snake

armada stadium skijakkeEn smal jakke med et feminint design, der giver alle de fordele, som du har brug for på skirejsen. Bevægeligheden er helt i top, mens den solide isolering med Polyfill sikrer dig en god varme.

Med en effektiv ventilation er du sikret en god oplevelse – da designet samtidig er simpelt og smart, er der ingen grund til at overse jakken, hvis du står og skal til at købe én. Armada Stadium Insulated er et rigtigt godt valg!

Se prisen på skijakken hos BlackSnow.dk

Armada Williams Jersey

armada williams skijakkeEfter en feminin model går vi straks videre til en maskulin. Denne jakke er inspireret af ishockey, og egner sig ligeså godt som skijakke, som den gør til brug i fritiden. Armada Williams Jersey giver et cool look og kæmper godt imod fugt og kulde – derfor er den et suverænt valg for alle, der går op i funktionalitet, men i særdeleshed design.

Se prisen på skijakken hos BlackSnow.dk

Derfor skal du have en god skijakke

Der er mange ting, der skal overvejes, inden du køber en skijakke – kvaliteten betyder nemlig en hel del. Først og fremmest er det vigtigt, at du køber en skijakke, som du føler dig tilpas i, når du står på ski og tilbringer tid i sneen – dette kan som regel gøres ved at finde et design, der passer godt til din stil. Du føler dig nemlig altid bedst tilpas i en jakke, du godt kan lide rent designmæssigt. En god regel er at købe en skijakke, der designmæssigt passer til det øvrige skiudstyr, du i forvejen har. Det skaber nemlig en fed synergieffekt!

Det er dog også vigtigt at se på kvaliteten – du får nemlig brug for en skijakke, der kan holde dig varm, tør og komfortabel. Dette er måske det vigtigste. Samtidig skal en skijakke sidde godt på kroppen og egne sig specifikt til formålet: Det er det, der gør skijakker så relevante at bruge i forhold til andre jakker.

Med andre ord er det vigtigt at få fat i en god skijakke, og det er relevant at købe en af høj kvalitet. Et godt bud er derfor at finde en jakke lavet af Armada, som er en suveræn producent af skitøj. Kort sagt: En god skijakke gør hele skioplevelsen meget sjovere!