En oppustelig kajak er – ligesom navnet antyder – en kajak, der skal pustes op med luft før brug. Den helt store fordel ved at vælge en oppustelig kajak frem for en almindelig er, at den oppustelige er lettere, nemmere at transportere (du kan faktisk have den med på cyklen) og så giver den dig stort set de samme fordele/specifikationer som en alm. kajak.

Læs med her inden du køber din nye oppustelige kajak

Overvejer du at købe en oppustelig kajak? I så fald er du landet et godt sted. Her på siden sælger vi ikke oppustelige kajakker, men vi kan give dig nyttig viden. Viden, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige oppustelig kajak til dine behov.

Hvad koster de oppustelige kajakker? Se priser hos forhandleren Sitontop.dk

Derfor er de oppustelige kajakker blevet så populære:

  • De vejer næsten ingenting
  • De er stabile
  • De er uhyre nemme at transportere fra A til B
  • Du kan hurtigt gøre dem klar til brug
  • De er perfekte til ferier og weekendture

Anmeldelse: Hvilke oppustelige kajakker er de bedste?

Her på Outdoormagasinet.dk har vi endnu (desværre) ikke haft fingrende i en oppustelig kajak, så vi selv kunne lave en test på den. Derfor har vi været nødsaget til at søge rundt på internettet efter information, anmeldelser, tests og lignende, der kunne hjælpe os med at finde ud af, hvilke oppustelige kajakker som er de bedste.

I den forbindelse stødte vi på mærket ”Advanced Elements”, der generelt set får mange positive tilbagemeldinger på internettet. Forhandleren Sitontop.dk skriver bl.a.: ”Advanced Elements laver måske den bedste oppustelige kajak”.

Derfor er Advanced Elements kajakker værd at se nærmere på

Advanced Elements er kendetegnet ved en høj kvalitet. En kvalitet, der tilgodese både nybegynderen og den mere øvede. Advanced Elements har i den sidste årrække specialiseret sig i at lave oppustelige kajakker – og det kan uden tvivl ses på kvaliteten. De laver kajakker som convertible, single og 2’ere.

I videoen herunder kan du få en fornemmelse af, hvordan Advanced Elements kajakker ser ud herunder hvilke funktioner de har.

Find tilbud på oppustelige kajakker på Sitontop.dk

Vil du gerne vide, hvad de oppustelige kajakker fra Advanced Elements koster? I så fald vil vi anbefale dig at se nærmere på forhandleren Sitontop.dk. Denne forhandler har et stort udvalg af Advanced Elements kajakker – og kører faktisk tit og ofte med ekstraordinære gode tilbud.

Hos Sitontop.dk har de følgende fordele:

  • Fri fragt over 4.500 kr.
  • 9 ud af 10 vurdering på Ratepanel
  • Helpcenter med gode guides og nyttig viden

Se de gode tilbud på Advanced Elements kajakker hos Sitontop.dk

Vi anbefaler: Køb et pakketilbud og spar penge

Hvis du har brug for alt i udstyr for at kunne sejle en oppustelig kajak, så anbefaler vi, at du køber et pakketilbud. Hos Sitontop.dk har de sammensat nogle ganske gode pakketilbud, hvor du kan købe ALT, hvad du har brug for på én og samme gang.

Fordelen ved at gøre dette er, at du sparer en masse penge på kajak og det dertilhørende udstyr. Herunder kan du se, hvordan sådan et pakketilbud ser ud og ikke mindst, hvad det kan koste.

Bør du overveje at købe en brugt oppustelige kajak?

Der er selvfølgelig også mulighed for at købe en brugt oppustelig kajak. Det har selvfølgelig sine fordele og ulemper.

Fordele

Den helt store fordel ved at købe en brugt kajak er, at du med stor sandsynlighed kan spare nogle penge. Derudover kan det være en optimal løsning at købe en brugt, hvis du er ny inden for denne vandsport og derfor ikke er helt sikker på om det er noget for dig. Ved at købe den brugt slipper du for at skulle give fuld pris for noget, du måske ikke har lyst til at bruge tid på om to måneder.

Ulemper

Når du køber en oppustelig kajak brugt, kan du ikke vide dig 100% sikker på kvaliteten. Kajakken kan være brugt så meget, at dens egenskaber er forringet – og derfor vil du ikke opleve den fulde værd i at sejle i en kajak. I mange tilfælde kan det bedst betale sig at købe en splinterny kajak taget livstidsværdien i betragtning. En brugt kajak vil alt andet lige gå i stykker før en helt ny. Og hvis den brugte går i stykker kort tid efter du har købt den, så har det pludselig været en dyr investering for dig.