HKM er et tysk mærke, der blev stiftet i 1967 af Hans Egbergs. Historien bag det tyske går blandt andet tilbage til produktion af blebukser, men i dag er mærket mest kendt for de hesteartikler og kvalitetsprodukter, som brandet designer.

Udstyr er vigtigt – HKM ridestøvler til alle typer træninger

Uanset om du er på udkig efter et par varme vinterridestøvler eller et par korte Jodhpurs, kan HKM være dig behjælpelig. Fordelen ved ridestøvler fra det tyske mærke er, at det er støvler i høj, tysk kvalitet til retfærdige priser, der ikke sprænger budgettet fuldstændigt.

Når man er rytter, ved man, at udstyr er vigtigt, og måske noget af det vigtigste af alt udstyr er ridestøvlerne. Støvlerne skal holde de arbejdende fødder varme i vintermånederne, se godt ud til stævnerne og være korte, hvis man gerne bare vil træne med frie schenkler.

Støvler til alle aspekter af hverdagen med hest

  • De lækre vinterridestøvler fra HKM har navnet Robusta. Robusta-modellen er en klassisk, lige støvle med tyk foring og spænder på læggen for at kunne justere til eller fra, hvis man har tykke strømper på i støvlerne. HKM Robusta har en lækker lammeforing i selve støvlen, og det skaber god varme og isolering.

 

  • Hvis du er på udkig efter et par kvalitetsridestøvler i læder, kan du overveje et par HKM Italy læderridestøvler. HKM fokuserer på brugen af gode, slidstærke materialer, der holder i mange år frem, og denne okselæder er helt klart ét af dem. HKM Italy er et par HKM ridestøvler, der har et slankt og eksklusivt look. Italy-modellen former sig efter dit ben og er ydermere udstyret med en lynlås bagerst, der gør det nemt at tage støvlerne på.

 

  • I forbindelse med den lækre, høje Italy-model finder man en kort model, Jodhpur Rex Antik, der er en ankel-kort ridestøvle i en cognacfarvet læder. Rex Antik er faktisk et par utroligt charmerende ridestøvler med mange fine læderdetaljer, og du kan i virkeligheden også bruge disse støvler til hverdag til et par jeans. Bagerst på støvlerne er der mulighed for at koble sporer til. Disse støvler giver dig mulighed for at ride med benene frie og få en bedre kontakt med hesten via schenklerne.