FOX SMALL CAMBER RACEHar du overvejet at investere i en rygsæk til mountainbike? Fox Small Camper er et stærkt valg. Denne rygsæk har nemlig plads til det meste, for ikke at glemme en 2-liters væskeblære. Alt i alt et godt køb. Hvis du gerne vil vide mere om rygsækken, kan du læse med her.

Generelt om Fox Small Camper

Fox Small Camper er umiddelbart en af de bedste MTB rygsække på markedet for tiden. Det skyldes ikke blot dens funktionalitet, men også den kvalitet. Rygsækken er nemlig super solid og kan sagtens bruges på lange ture. Den er designet til at være let at have på ryggen, og da den samtidig er yderst åndbar, er der generelt ikke noget at klage over.

Rygsækken har en samlet volumen på 10 liter, hvilket giver plads til de mest nødvendige ting. Vigtigst af alt er det dog, at den tilbyder en fremragende komfort, som du ikke får med de fleste andre rygsække. Fox Small Camper er nemlig designet således den passer præcis til MTB rytterens behov. Der er ingen unødvendigheder – faktisk kun fordele.

FOX SMALL CAMBER RYGSÆKLyder Fox Small Camper som noget for dig?

Rygsækken kan købes hos forhandleren BlackSnow.dk, hvor den er set til en pris på 999 kr.

Fordele ved at have en MTB rygsæk

Måske er du enig i, at Fox Small Camper virker som en forrygende rygsæk, men er lidt i tvivl om, hvor relevant det er for dig at have en MTB rygsæk med på turen. Derfor giver det god mening for os at komme med en række fordele ved MTB rygsække – for der er nemlig masser af gode grunde til at investere i én.

Først og fremmest er det naturligvis altid smart at have værktøjer og redskaber med, hvis der skulle ske noget med cyklen – eller hvis de på anden vis bliver relevante på en tur (måske hvis din vens cykel går i stykker). Tasken kan dog indeholde meget mere end bare værktøjer – det kunne eksempelvis være snacks, underholdningsredskaber eller bare noget helt tredje, som du føler kunne være rart at have med.

Et andet godt argument for at bruge en MTB rygsæk som Fox Small Camper er, at den har en indbygget væskeblære, der gør det muligt at drikke undervejs på turen. Dette er måske ikke så vigtigt på korte ture, hvor en drikkedunk typisk er nok, men på længere ture kan det altså være rart med 2 liter vand i bagagen.

Har du styr på resten?

MTB rygsækken kan som sagt bruges til opbevaring af værktøj, men derudover er det også vigtigt at have andet med – for eksempel en pumpe og slange.

En pumpe og et par ekstra slanger er i hvert fald altid gode at have med – og de er lette at opbevare i tasken. Ellers anbefaler vi stærkt, at du overvejer et rygskjold, som giver sikkerheden et ekstra boost, når du er på tur. Det beskytter nemlig ryggen særdeles godt og flere modeller dækker endda også skuldrene rigtigt godt ind.

Der er altså en masse MTB udstyr, som du med fordel kan se nærmere på, men i første omgang vil vi mene, at rygsækken især er værd at overveje (især hvis du er nybegynder). Fox Small Camper er uden tvivl et godt valg – men du kan med sikkerhed også finde et par andre interessante rygsække ved at kigge hos BlackSnow.dk.