Har du brug for et nyt telt? Hvis det er kvalitet og rummelighed, der rangerer højest blandt dine prioriteter, bør du overveje VAUDE Opera XT. I denne artikel kommer vi med alle de informationer, som du har brug for at vide om teltet.

VAUDE Opera XT er set til 5.499 kr. hos OutdoorPro.dk

Værd at vide om VAUDE Opera XT 4P

Som teltets officielle navn ganske fint angiver, er der plads til 4 personer. Det gør teltet særdeles rummeligt, men det er langt fra den eneste fordel, som det tilbyder.

Opera XT har nemlig adskillige smarte features, som ikke findes i billigere telte. Teltet har i alt 3 indgange. To af dem finder du i siderne, mens den største er foran. De er alle forsynede med myggenet, hvorfor du er godt dækket ind på dette punkt og ikke behøver yderligere assistance mod myg. Teltet har desuden en god ventilation, der er med til at sikre en fortrinlig nattesøvn.

vaude-opera-xt-4-personers-telt

Det kan bruges i langt de fleste slags vejrforhold, så du behøver ikke at frygte for regn, når du overnatter i Opera XT. Med en højde på 185 cm bør det også være muligt for de fleste af stå opret i teltet, hvilket mange nok vil synes om. Der er også plads til diverse rygsække og øvrige genstande i teltet, selv når fire personer er til stede.

Overordnet set er der altså flere gode grunde til at overveje et køb af teltet. Det henvender sig primært til de naturelskere, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten – jer, der ønsker et godt produkt og ikke har noget problem med at betale en høj, men dog rimelig pris. Som du kan læse, er der flere gode grunde til at vælge teltet. Derfor er det et perfekt valg, hvis du ønsker et solidt telt, der skal kunne holde i mange år frem.

Vil du vide mere eller købe teltet?

I så fald kan du gå videre til OutdoorPro.dk, hvor VAUDE Opera XT kan købes til 5.499 kr.