Hvis du har besluttet dig for at tage på campingferie i 2016, så er dette indlæg uden tvivl noget for dig. Her i indlægget har vi nemlig samlet en masse forskellige og gode råd, så du får en uforglemmelig campingferie.

Find den nærmeste campingstol og sæt dig godt til rette. Så er du nemlig helt klar til at læse dette indlæg og blive inspireret med en masse gode råd der kan hjælpe dig med at få den bedste campingferie du nogensinde har været på.

Tag tøj med efter vejrforholdende

Dette råd kommer nok ikke som den store overraskelse. Campingferie i Danmark er lig med meget forskellige og hurtigt skiftende vejrforhold. Derfor gælder det om at være god til at tage det rigtige tøj med. I den forbindelse kan du med fordel pakke både regntøj og badetøj. På den måde er du på den sikre side. I Danmark kan du aldrig vide dig sikker: Der kan være 25 grader og fuld sol det ene tidspunkt og 20 grader og skybrud på det andet tidspunkt.

Planlæg aktiviteterne hjemmefra

Det kan også være en glimrende ide at planlægge nogle af campingaktiviteterne hjemmefra. Dette er især fordelagtigt, hvis du skal besøge et område som du ikke kender så godt. Ved at researche lidt på området hjemmefra vil du med stor sandsynlighed finde ud af, hvilke spændende attraktioner som ligger lige i nærheden – og som er værd at se nærmere på.

Hvilke aktiviteter byder campingområdet på?

Campingområdet du vælger at bo i har med stor sandsynlighed også en masse lækre aktiviteter. Derfor kan du med fordel besøge campingpladsens hjemmeside med henblik på at finde ud af, hvad du og familien kan få tiden til at gå med, når I skal campere. Det kan for eksempel være, at de har en udendørs pool, fodboldbaner, bålplads og meget mere.

Tjek din campingvogn for fejl og mangler inden afrejse

Inden I pakker campingvognen og kører af sted, så er det meget vigtigt, at I tjekker den for fejl og mangler. En campingvogn skal fungere 100% korrekt, når den kører på vejene. Derudover er det ikke just særlig tilfredsstillende at bo i en campingvogn som kun virker 50%. Brug en dag på at gå den igennem fra A til Z og find eventuelle fejl der skal udbedres inden afrejse.

Virker låsen som den skal?

I forlængelse af ovenstående er det også værd at finde ud af om din campinglås virker. Dette er især vigtigt, hvis I skal bo i et campingområde, hvor der desværre er ry for indbrud og lignende.  Du kan med fordel få en låseekspert såsom en låsesmed på Vesterbro til at hjælpe dig, hvis du har problemer med låsen på din campingvogn. Låsen er når alt kommer til alt en vigtig del i forhold til indbrudssikring. Der findes ikke noget værre end at blive mødt af en endevendt campingvogn, fordi låsen ikke har virket som den skal.

Godt tip: Køb din campingvogn brugt og spar en stor sum penge

Sidste tip handler om, at du kan spare mange penge ved at købe din campingvogn brugt. Dette tip henvender sig især til dig som endnu ikke er så sikker på om campinglivet er noget for dig og derfor gerne vil prøve det af, inden du investerer i en helt ny camper. 

Hos 123camp.dk kan du finde et hav af brugte campingvogne til ganske fornuftige priser.