Kan købes hos Blacksnow.dk

Kan købes hos Blacksnow.dk

God beskyttelse er en nødvendighed, når du tager MTB seriøst. Det er ikke altid nok med blot en cykelhjelm – især ikke hvis omgivelserne byder på mange udfordringer. Derfor giver det rigtig god mening at se nærmere på beskyttelse til ryg, bryst og skuldre – og det er lige præcis hvad dette rygskjold fra Sweet Protection kan tilbyde. Vi kommer med en beskrivelse beskyttelsesskjoldet i denne artikel og ser desuden på, hvorfor det netop er så vigtigt at have styr på beskyttelsesudstyret.

Generelt om Sweet Protection Bearsuit Pro Shirt

Det specifikke navn på beskyttelsesskjoldet finder du i overskriften herover. Der er tale om et kvalitetsprodukt fra Sweet Protection, som egner sig til enhver, der tager sine ture på mountainbike forholdsvis seriøst. Bearsuit tilbyder nemlig optimal beskyttelse af hele overkroppen, men det er i særdeleshed ryggen, der får en fremragende beskyttelse.

Bearsuit Pro Shirt rygskjold skiller sig ud fra konkurrerende produkter, da det er uhyre komfortabelt. Det er sjældent tilfældet ved almindelige skjold til ryg og overkrop – og det er netop det, der gør Bearsuit så relevant at se nærmere på. Det sidder nemlig ganske tæt på kroppen, men uden at det får konsekvenser for bevægelsesfriheden. Samtidig er vægten – 1330 gram – lav nok til, at den ikke trækker præstationsevnen overdrevet meget ned, som du ellers typisk vil opleve ved lignende produkter.

Derudover er Sweet Protection Bearsuit nem at tage både af og på. Du kan justere rygskjoldet ved taljen med henblik på, at det sidder så optimalt som muligt. Bearsuit er stødabsorberende og beskytter altså kroppen utroligt godt, hvis du skulle komme ud for et styrt. I det hele taget er det altså et produkt, som sandsynligvis vil falde i de fleste mountainbikeres interesse.

Sweet Protection Bearsuit Pro Shirt er set til 1.999 kr hos BlackSnow.dk

Derfor er det vigtigt at have et beskyttelsesskjold

rygskjold-sweet-protectionAt cykle på mountainbike er ikke helt ufarligt, og når der går konkurrence i den, er der naturligvis altid en chance for, at noget kan gå galt. En god måde at dække sig ind på er simpelthen bare ved at have noget godt udstyr. En hjelm er et godt sted at starte, men et beskyttelsesskjold er i den grad også optimalt, da du på den måde dækker overkroppen godt ind mod styrt og små stød undervejs på turen.

Hvis du dækker dig godt ind, giver det også en anden fordel – nemlig et psykologisk boost. Du behøver ikke at bekymre dig nær så meget om sikkerheden, og kan i højere grad koncentrere dig om at give den gas.

Sørg dog altid for at have et ordentligt beskyttelsesskjold, der rent faktisk virker. En god måde at finde det helt rette på er ved at se, om det har de rette certificeringer. Sweet Protection Bearsuit lever eksempelvis op til kravene ved at have CE certificeringer til både rygskjoldet og skulderpuderne, men hvis du har planer om også at kigge på andre produkter, er det en god ting at holde øje med. Vi anbefaler dog i høj grad dette rygskjold, så tag et kig hos forhandleren og se om det ikke er noget for dig.