dypkogerEn dypkoger er en praktisk gadget, du kan have med dine vandreferier, trekking ture eller overlevelsesture. Du kan bruge din dypkoger til at koge vand på en nem og hurtig måde på områder, hvor du ikke har adgang til et køkken eller køkkenlignende forhold.

En dypkoger fungerer ved, at du tilslutter den til den nødvendige mængde strøm, hvorefter du blot sætter den ned i koppen, kanden eller gryden med vand, der skal koges. De modeller, vi ser nærmere på i denne guide, har tilmed en lille holder, så du kan placere den på kanten af din kop eller gryde, hvormed den passer sig selv.

Rejse Dypkoger

Der findes en række forskellige dypkogere til rejse- og outdoorfolket, og hvilken model, der er bedst til dig, afhænger af dine behov. Hvis du skal rejse meget langt til fods, så kan det være en idé at gå efter den model, som fylder og vejer mindst, men som stadig kan klare jobbet med at koge vandet til din kaffe, din frysetørret mad, eller hvad du måtte have behov for. Du kan løbende følge med i udvalget hos Pro-Outdoor.dk, som forhandler outdoorudstyr af enhver slags via linket herunder.

Du kan se udvalget af rejse dybkogere hos Pro-Outdoor.dk

Relags Rejse Dypkoger

Relags Rejse Dypkoger er en CE-godkendt dypkoger, som kører på 220/230 volt og egner sig perfekt til trekking turen, overlevelsesturen eller skiferien, hvor du har brug for at opvarme varmet eller koge det, men ikke har adgang til køkken eller lignende. Dypkogeren fra Relags kræver et EU-stik på 230 volt og 300 watt. Længden på dypkogeren er 15,5 cm, så den fylder ikke alverden i din oppakning. Vægten er 200 gram, så den vejer heller ikke det store, hvilket kan være en fordel, hvis du skal vandre forholdsvis langt.

Relags Rejse Dypkoger kan købes hos Friluftsland.dk