Enhver der vil sove godt i naturen har brug for en god sovepose. Hvis du har brug for en ny eller blot er på udkig efter din første rigtige kvalitetssovepose, kommer vi her med en anbefaling – nemlig VAUDE Cheyenne 500, der er et fremragende valg til dig, der har planer om at sove i den frie natur inden for en nær fremtid.

Generelt om VAUDE Cheyenne 500

Som du kan se ud fra overskriften, er der tale om en af de absolut bedste dun soveposer på markedet. Der er mange ting, der kendetegner en god sovepose, og VAUDE Cheyenne opfylder langt de fleste af dem. Lad os se lidt nærmere på, hvorfor lige præcis denne sovepose er et så godt valg.

VAUDE Cheyenne 500 kan købes hos OutdoorPro.dk

Først og fremmest kan Cheyenne 500 dække dig godt ind i næsten ethvert slags vejr. Den er designet til at kunne klare ekstrem kulde – faktisk helt ned til -20 grader. Selvfølgelig er den mere behagelig ved varmere temperaturer, men ikke desto mindre kan den modstå selv hård kulde. Ifølge de fleste beskrivelser er den behagelig ned til -3 grader. Med andre ord fungerer den perfekt til alle outdoorentusiaster, der tager på trekkingture i det tidlige forår og i det sene efterår.

vaude cheyenne 500 sovepose med dunDesuden er størstedelen af soveposens materiale lavet af genbrugsmateriale (90%). Af den grund er soveposen også et godt valg, hvis du går op i miljøvenlighed og genbrug, men stadig ønsker et produkt af en vis klasse.

Soveposen har en vægt på 1200 gram, og derfor er den let at have med sig overalt. Med en længde på 220 cm og en bredde på 80 cm, bør de fleste også kunne passe ind i den. Cheyenne 500 har i øvrigt en god åndbarhed, hvorfor du uden tvivl vil komme til at sove godt i den. Noget andet, der er værd at bemærke, er, at soveposen er let at rengøre i tilfælde af, at den skulle blive beskidt.

Prisen på 1.499 kr. kan måske virke lidt højt for en sovepose, men når vi tager alle de ovenstående fordele i betragtning, står det hurtigt klart, at Cheyenne 500 er pengene værd – i hvert fald hvis du ønsker en sovepose af høj kvalitet, som skal bruges relativt ofte. Den tilbyder simpelthen fordele, som billigere soveposer ikke gør, og det er den primære årsag bag dens popularitet og gode omdømme.

Hvis du har lyst til at vide mere om VAUDE Cheyenne 500, kan du tage et nærmere kig hos OutdoorPro.dk, hvor den i skrivende stund ses til 1.499 kr.