De fleste af os har på et eller andet tidspunkt tænkt på, hvor fedt det kunne være at dykke ned under havets overflade og nærmest se en helt ny verden. Måske har du endda allerede prøvet det. Men uanset hvad, så er det i dag muligt at give en dykning i gave, og derfor vil vi forsøge at komme med noget relevant info og inspiration til det i denne artikel!

Værd at vide om prøvedykningen

Dykning er fantastisk. Du får mulighed for at se verden på havbunden og dermed en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Man føler sig nærmest som en astronaut i rummet, når man bevæger sig rundt i farvandet, og det kan på ingen måde sammenlignes med livet her på overfladen.

Når du booker en prøvedykning er der altid en instruktør til stede, og oplevelsen inkluderer både teori, gennemgang af udstyr, og naturligvis selve dykningen. Dermed er der intet at være nervøs for – det handler blot om at have det sjovt.

Hvis du booker i sommerhalvåret foregår dykningen i åbent farvand. Det er også muligt at købe oplevelsen om vinteren, men i så fald foregår det i et svømmebassin, hvilket dog også er underholdende og lærerigt. Nogle begyndere vil måske endda foretrække dette. Lån af udstyr følger altid med i prisen på oplevelsen, så det eneste man selv skal have med er badetøj, håndklæde og godt humør.

Prøvedyk i havet kan arrangeres og bookes via Oplevelsesgaver.dk

Hvem egner oplevelsen sig til?

Alle over 10 år kan være med, men oplevelsen henvender sig særligt til begyndere, da instruktion som bekendt er en del af programmet. Du skal være i stand til at svømme og have en nogenlunde acceptabel fysik, men stort set alle kan være med, så det bør ikke være et problem.

Oplevelsen kan med fordel gives til en ven eller et familiemedlem i julegave, fødselsdagsgave, fars dags gave, mors dags gave, eller bare som en helt almindelig overraskelse til en person, der er vild med spændende oplevelser. Nogle vælger blot at tage på dykkertur med vennerne for at prøve noget nyt. Det vigtigste er, at entusiasmen er til stede. Det meste andet er sådan set underordnet!

Her køber du oplevelsen

Prøvedykningen kan købes hos Oplevelsesgaver.dk. Her er prisen 599,- pr. person med 14 dages fri returret og ikke mindst 2 års gyldighed. Du finder i øvrigt en lang række andre interessante oplevelser på denne side, så tag endelig et kig!