Uldtøj til voksne er essentielt til dig, som elsker at vandre, overnatte eller på anden vis opholde dig i naturen under kølige forhold. Uldtøj i ordentlig kvalitet er med til at holde din krop varm, da kropsvarmen holdes inde og kulden holdes ude. Samtidig kan meget kvalitetsrigt uldtøj til voksne også anvendes i sommerhalvåret, da det sikrer god ventilation under varme forhold.

I denne guide har vi udvalgt uldtøj til voksne i høj kvalitet, og du finder alt lige fra huer og skiunderbukser til t-shirts og langærmede trøjer. Du kan klikke dig videre ind til forhandleren under hvert produkt, hvor du finder flere billeder og nærmere information herunder pris og tilbud.

ACLIMA Lightwool Henley Shirt Iron GateACLIMA Lightwool Henley Iron Gate Shirt

Første bud på listen er denne super lækre t-shirt fra ACLIMA. T-shirten er en del af Lightwool-serien, som byder på produkter i 100% merinould.

Dette sikrer dig en trøje, som kan anvendes til sport og almindelig hverdagsbrug i sommerhalvåret, men som samtidig kan benyttes som inderste lag under kolde og baskere vejrforhold.

T-shirten er åndbar, tager ikke imod svedlugt og kan derfor bruges til nært sagt alle formål.

ACLIMA Lightwool Henley Iron Gate Shirt kan købes hos OutdoorPro.dk

Helly Hansen Mens HH Comfort WoolHelly Hansen Mens HH Comfort Wool Set

Helly Hansen byder ind med næste stykke uldtøj til voksne – her er der tale om et helt sæt termoundertøj til mænd.

HH Comfort Wool-sættet består af en langærmet trøje og et par bukser, som begge er lavet i 57% merinould og 43% polypropylen. Denne kombination af materialer sammenholdt med sættets behagelige pasform gør det ideelt til vandreture under kolde forhold.

Helly Hansen Mens HH Comfort Wool Set kan købes hos Pro-Outdoor.dk

ACLIMA Warmwool Jib Beanie CeriseACLIMA Warmwool Jib Beanie Cerise

Mangler du en god og komfortabel hue til dine udendørsture, kan du med fordel kigge nærmere på denne Warmwool Jib hue fra ACLIMA. Huen er lavet i merinould med Warmwool udenpå og woolnet indeni.

Denne konstruktion sikrer dig en hue, som holder hovedet dejligt varmt, samtidig med at woolnet-delen sørger for at transportere sved og fugt væk fra hovedet.

Huen kommer i 3 forskellige størrelser og kan dermed anvendes af både kvinder og mænd.

ACLIMA Warmwool Jib Beanie Cerise kan købes hos OutdoorPro.dk

SWEET PROTECTION ALPINE 17.5:200 SKIUNDERTRØJESweet Protection Alpine Skiundertrøje

Er du på udkig efter en god og behagelig skiundertrøje, som kan bruges som en del dit samlede sæt af uldtøj til voksne, så er denne Alpine Crew et kvalificeret bud. Trøjen er en del af Alpines Sweet Protection-serie, og den er lavet i merinould, som holder varmen inde og lugten på lang afstand.

Merinoulden sørger for, at trøjen ikke kommer til at lugte af sved, og du kan dermed bruge din Alpine skiundertrøje i flere dage ad gangen uden problemer.

Sweet Protection Alpine Skiundertrøje kan købes hos BlackSnow.dk

ACLIMA Lightwool Hoodie WomenACLIMA Lightwool Hoodie Women

Vi runder endnu engang ACLIMA og deres populære og effektive Lightwool-serie. Denne gang er der tale om en dejlig og flot hættetrøje til kvinder, som er lavet i den fineste merinould. Dette sikrer dig en trøje, som giver godt med varme i de kolde tider og samtidig ventilerer optimalt og dermed holder lugt og sved væk.

Trøjen kan samtidig bruges i den varme del af året, og den behagelige pasform gør den eminent til træning såvel som hverdagsbrug.

ACLIMA Lightwool Hoodie Women kan købes hos OutdoorPro.dk

Smartwool Mens Midweight Zip, NavySmartwool Mens Midweight Zip

Denne Smartwool uldtrøje til mænd er perfekt som mellemlag til lange vandreture, overnatning eller andre udendørs aktiviteter under kolde forhold. Trøjen er lavet i merinould, der sikrer, at din krop holdes varm og tør, da sved og fugt transporteres ud og væk.

Smartwool Mens Midweight Zip kan købes hos Pro-Outdoor.dk

ACLIMA Lightwool Shorts Men Dazzling BlueACLIMA Lightwool Shorts Men

Et godt par underbukser er vigtigt, hvis du skal på længere vandreture eller være fysisk aktiv udendørs. Disse Lightwool-underbukser fra ACLIMA er lavet i merinould, og syningerne er helt flade.

Denne kombination sikrer, at syningerne ikke slider på din hud, og samtidig holder underbukserne godt på varmen og fjerner sved og lugt.

ACLIMA Lightwool Shorts Men kan købes hos OutdoorPro.dk

MONS ROYALE MERINO LEGGINGS SKIUNDERBUKSERMons Royale Merino Leggings Skiunderbukser

Mons Royale Merino Leggings er et par skiunderbukser i højeste kvalitet, der kan anvendes til alt fra hjemmetræning til kolde vandreture.

Skiunderbukserne er udført i 100% merinould, som sikrer høj åndbarhed, god varmeisolering og samtidig giver en naturlig anti lugt-funktion.

Bukserne er ekstra bløde og komfortable at have på, hvilket gør dem ideelle til vandreture såvel som hyggelige stunder hjemme i sofaen.

Mons Royale Merino Leggings Skiunderbukser kan købes hos BlackSnow.dk

ACLIMA Coolnet Shirt Crew NeckACLIMA Coolnet Shirt Crew Neck i Laguna

Hvis du ønsker dig en trøje, som giver dig det allerbedste inden for åndbarhed og fjernelse af fugt og sved, så er denne Coolnet-trøje fra ACLIMA et godt bud.

Trøjen er lavet med Coolnet-funktion, hvilket er det nettede design. Dette giver din krop optimal åndbarhed, hvormed overkroppens føles tør og behagelig efter træning eller længere vandreture.

Trøjen kan med fordel benyttes som inderste lag, når du opholder under koldere vejrforhold.

ACLIMA Coolnet Shirt Crew Neck i Laguna kan købes hos OutdoorPro.dk

ACLIMA Lightwool ShortsACLIMA Lightwool Shorts/Hipster Woman

Næste bud fra ACLIMA på vores liste over uldtøj til voksne er disse Lightwool-underbukser til kvinder. Underbukserne er lavet i et hipster-design, der giver god komfort og støtte. De flade syninger sikrer, at din hud ikke irriteres, når du er fysisk aktiv – f.eks. ved sport eller vandring.

Underbukserne er udført i 100% merinould, der giver dig den bedste varmeisolering og svedtransportering på samme tid. Du vil have følelsen af at være helt tør på huden, selv efter høj fysisk aktivitet.

ACLIMA Lightwool Shorts/Hipster Woman kan købes hos OutdoorPro.dk

ARMADA CONTRA 3:4 SKIUNDERBUKSERArmada Contra Military Skiunderbukser

Disse Armada Contra Military skiunderbukser er lavet i PolarTec-materiale, som sikrer, at dine ben holder varmen, mens sved og fugt bliver transporteret væk.

Bukserne er designet mi 3/4-størrelse med henblik på, at du ikke skal bekymre dig om folder nede i ski- eller vandrestøvlerne.

Armada Contra Military Skiunderbukser kan købes hos BlackSnow.dk

ACLIMA Warmwool LM Anárjohka sokker

ACLIMA Warmwool LM Anárjohka

Vi runder listen af med disse behagelige og effektive Warmwool sokker fra ACLIMA. Sokkerne er designet af Lars Monsen, som har fokuseret på god støtte, pasform, varmeisolering og komfort.

Derudover er sokkerne ekstra funktionelle, da den påmonterede strop gør det muligt at hænge eventuelle våde sokker til tørre på vandretasken eller på en tørresnor tæt på bålet.

ACLIMA Warmwool LM Anárjohka sokker kan købes hos OutdoorPro.dk