I mere end 30 år har italienske Dalbello været garant for skistøvler i allerhøjeste kvalitet over hele verden. Den traditionsbundne italienske fabrik har siden 1974 udviklet og finjusteret deres design af professionelle skistøvler, og i dag bliver støvlerne fortsat fremstillet lokalet på deres egen fabrik tæt på bjergerne ved Asolo i Italien.

Dalbello står for stærkt håndværk med øje for detaljen og brugervenligheden, og deres teknologi har sammen med produkterne udviklet sig gennem årene til i dag at blive anvendt af mange professionelle skiløbere fra hele verden. I 2014 var der intet mindre end 10 olympiske medaljer, der blevet hevet hjem med brug af et par Dalbello skistøvler.

Se de bedste tilbud på Dalbello skistøvler på Blacksnow.dk

I denne guide ser vi nærmere på 4 af de mest populære 2018-tilbud fra italienske Dalbello. Støvlerne forhandles af Blacksnow.dk, som er Danmarks førende online eksperter i skiudstyr.


Dalbello Krypton AX 110 skistøvler 2018

Dalbello Krypton AX 110 skistøvler 2018

Vi lægger listen ud med disse Krypton AX 110 skistøvler fra Dalbello. Her får du et par støvler, som passer godt til freeride og all mountain skiing. Støvlen er lavet i et lækkert design med mediumstift flex og relativt bred forfod. Støvlen er endvidere udstyret med MyFit-skal samt en inderstøvle, der kan tilpasses lige præcis din fod.

Se pris


Dalbello Il Moro MX 90 skistøvler 2018

Dalbello Il Moro MX 90 skistøvler 2018

Vi kører direkte videre ned ad listen, hvor vi finder denne gode all-around Il Moro MX 90 skistøvle. Dalbello har med denne model formået at fremstille en mere tilgængelig version af den verdenskendte Il Moro-støvle, som har været brugt i bredt omfang verden over. Støvlen har et blødt flex og en bred pasform, så den giver øget komfort til et væld af stilarter.

Se pris


Dalbello Chakra AX 85 skistøvler 2018

Dalbello Chakra AX 85 skistøvler 2018

Med en Chakra AX 85 skistøvle til kvinder er du sikret en god støvle til begyndere og lettere øvede skiløbere. Skistøvlen er lavet med henblik på offpist og all mountain qua det mediumbløde design. Chakra AX 85 har en bred pasform og kan indstilles med skal og inderstøvle til at passe dine fødder 100%.

Se pris


Dalbello Lupo AX 120 skistøvler 2018

Dalbello Lupo AX 120 skistøvler 2018

Vi runder listen af med en sværvægter inden for skisport; den populære Dalbello Lupo AX 120 skistøvle, som pryder fødderne på professionelle og fritidsentusiaster inden for freeride og big mountain-ride i hele verden. Støvlen giver styrke, aggressivitet og præcision, og med mulighed for at fjerne de tunge elementer kan du også danne en letvægtsskistøvle til forbedret range-of-motion til touring.

Se pris


Købsguide til valg af det bedste Dalbello skistøvle-tilbud

Når du skal vælge dine næste Dalbello skistøvler, skal du gøre dig en række overvejelser, så du er sikker på at få fingrene i de helt rette støvler til dine behov.

Du skal bl.a. kigge efter følgende detaljer, når du vælger tilbud:

  • Hvilken type skiløb skal du bruge støvlerne til? Der er forskel i såvel vægt som udformning og materiale blandt de enkelte støvler, så de passer til de enkelte stilarter.
  • Størrelsen giver sig selv – vælg en støvle, som er stort nok til, at du kan bære dem komfortabelt hele dagen, uden at din fod skrider rundt.
  • Flex er også et vigtigt parameter; jo højere flex, desto stivere er støvlen. Som regel vil man gå op i flex og dermed stivhed, jo mere erfaren man bliver på skiene.