Mountain Horse er et svensk brand, der fokuserer på at levere varmt og komfortabelt ridetøj til hende og ham. Mountain Horse er særligt kendt for deres heldragt, som kan være med til at gøre groomingen i stalden eller lange vintertræninger sjovere.

En Mountain Horse heldragt er et must for enhver rytter, der går op i at holde sig varm og praktisk klædt på, når man begiver sig rundt i stalden. Mountain Horse forsøger, så vidt det er muligt, at være et øko-venligt brand, der anvender gode materialer.

Den populære Mountain Horse heldragt holder dig varm

mountain horse heldragt

Heldragten kan købes på Horze.dk

Mountain Horse Expedition Overall er den klassiske Mountain Horse heldragt, der har et slankt og flatterende design og kommer i en sort farve. Heldragten kan både bruges af ham og hende. Til hende er det ekstra smart, at der er et bælte over hoften, så kropsformen ikke forsvinder helt i dragten. Den varme heldragt kan du også sagtens svinge dig op på hesten i – den er udstyret med fuldskind og reflekser, der gør den anvendelig i sadlen.

Fordelen ved at vælge en Mountain Horse heldragt, når du skal ride om vinteren, er, at du opnår en bedre isolering og varme med en heldragt end med et par vinterbukser og en vinterjakke. En heldragt vil heller ikke krybe op ved lænden, når du for eksempel sætter hesten i trav – noget som kan gøre dig kold – og syg – i sidste ende.

Slidstærkt og anvendeligt ridetøj

Når man vælger skandinaviske brands, når man skal skaffe rideudstyr og ridetøj, sikrer man sig automatisk en høj kvalitet. Skandinaviske brands følger europæiske standarder, og derfor får man tøj i gode kvaliteter, udført i materialer, der holder. Mountain Horse er ingen undtagelse, og her fokuserer man netop på, at tøjet skal være slidstærkt og anvendeligt til hverdag.

Spørger man brandet selv, er tøjet nok lige så stærkt som en mountain horse – tøj, der kan klare selv det mest ekstreme vejr og ikke går i stykker let.

Læs også: Mountain Horse vinterstøvler