Hvis du godt kan lide at bruge naturen som din legeplads, og samtidigt interesserer dig for træning, så bør du over at købe TRX udstyr. Det kan dog være svært at vælge det bedste TRX udstyr. For at gøre købsprocessen lettere for dig har Fitnessboom udvalgt 6 af de bedste TRX træningsredskaber. Se dem her.

Hvad er TRX udstyr?

TRX udstyr er stropper, som fast fastgøre til et punkt, og herefter bruger man egen kropsvægt til at styrketræne. Med TRX udstyr kan du styrke dine core-muskler, mobilitet og balance. Træning med TRX udstyr er en meget effektiv måde at træne på, hvor du samtidigt bliver mere fleksibel og får opbygget muskelmasse.

Hvordan kan TRX udstyr bruges udendørs

Det er fantasien der sætter grænser, når du skal bruge TRX udstyr udendørs. TRX udstyret kan eksempelvis fastgøres til et træ, en bænk eller lignende. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at træne i naturen. Det meste TRX udstyr er derudover også af høj kvalitet, og kan derfor tåle at blive brugt i naturen.

Fordele ved TRX udstyr

En af fordelene ved TRX udstyr er, at at det kan bruges overalt. TRX udstyr kan som sagt bruges i naturen, men også i hjemmet, i fitnesscenteret eller lignende. Det er derfor et meget alsidigt træningsredskab, som alle vil få glæde af.

En anden fordel ved TRX udstyr er, at det ikke vejer særligt meget. Derudover fylder det meget lidt, og derfor er det meget let at have med på farten. 

Hvilket TRX udstyr bør du går efter?

Når du skal vælge TRX udstyr skal du først og fremmest gå efter noget, som er slidstærkt – specielt hvis du gerne vil bruge det i naturen. Derudover skal du gå efter TRX udstyr, som er sikkert, eftersom sikkerheden er vigtig når man træner med egen kropsvægt. Til sidst skal du sikre at udstyret er komfortabelt at bruge, hvilket vil sige, at det skal kunne justeres i passende længder, som passer til din højde og præferencer.