Helly Hansen har i en lang række år været et af de absolut bedste brands, når det kommer til udendørstøj. Derfor vil vi i denne artikel gå i dybden med Helly Hansen – blandt andet ved at se på virksomhedens historie, hvorfor du skal bruge deres tøj og ikke mindst komme med eksempler på gode produkter.

Find gode tilbud på Helly Hansen regntøj her:

Billigsport24.dk

Om Helly Hansen

Siden 1877 har Helly Hansen produceret solidt tøj til både mænd og kvinder – altid med et fokus på tøj, der kan holde til regn, vind og hvad der ellers skulle optræde i naturen. Helly Hansen blev på kort tid til et utroligt populært brand, og navnet blev hurtigt kendt i Norden.

Med mange innovationer har de i den grad sat et præg på branchen. Helly Hansen har hjulpet voldsomt til i udviklingen af varmt og beskyttende tøj – faktisk så meget, at mange innovationer direkte tilskrives dem. Deres produkter er især populære blandt sømænd, skiløbere og outdoorfolk i dag, men rigtigt mange almindelige mennesker bruger også jakker og bukser fra Helly Hansen, når vejret ikke lige er det bedste. Helly Hansen regntøj er for eksempel ekstremt populært blandt den gængse befolkning.

Se stort udvalg af Helly Hansen regntøj hos Billig-arbejdstøj.dk

Derfor er HH regntøjet et godt køb

Som vi var lidt inde på i det tidligere afsnit, er Helly Hansen et brand, der har skabt rigtigt mange innovationer inden for udendørstøj. Derfor er du altid garanteret kvalitet, når du køber regntøj fra Helly Hansen. De har et bredt udvalg af produkter, hvorfor du altid kan finde noget, der passer dig.

Alt deres regntøj lever også op til de krav, der nu måtte være fra forbrugerne. Med det såkaldte Helly Tech Protection beskytter de altid mod vand, men tillader samtidig en god åndbarhed. Regnjakker fra Helly Hansen beskytter også mod vind og kulde – og ydersiden af tøjet er hurtig til at tørre, når det bliver vådt. Derudover må vi heller ikke glemme, at deres produkter stort set altid er yderst justerbare, således du kan indstille hætte, ærmer og diverse andre områder på jakken, alt efter hvordan vejret er.

Et andet argument for at se nærmere på Helly Hansen regntøj er, at det er yderst komfortabelt. Almindeligt regntøj kan til tider klæbe til kroppen, hvilket ofte er en smule ubehageligt. Det kommer du sjældent ud for med Helly Hansen tøj. Samtidig er der lavet andre specifikationer, der gør, at komforten er i top – blandt andet er de gode til at dække lynlåsen med stof, så den ikke generer nogle steder på kroppen.

Tag et kig på dette Helly Hansen regntøj

Artiklen er selvfølgelig ikke komplet uden et par nærmere anbefalinger. Da både mænd og kvinder læser med, har vi valgt at se på et sæt til mænd, og en omfattende regnjakke til kvinder.

helly hansen regntøj regnsæt mændHelly Hansen Mens Seven J Set

Først og fremmest har vi et sort Helly Hansen regnsæt til mænd, der sørger for, at du altid kan holde dig tør i naturen. Sættet kan bruges hele året rundt og er generelt meget alsidigt. Da du både får jakke og bukser med, er hele kroppen dækket ind – og på jakken er der en stor hætte som også dækker ansigtet.

Sættet har alle de fordele, som vi før nævnte under grunde til at bruge Helly Hansen regntøj. Om vinteren får du måske brug for at komplimentere det med noget mere tøj (for eksempel skiundertøj eller lignende baselayer), men sådan er det jo så ofte.

helly hansen bellavue coatHelly Hansen Bellevue Cis Coat

Her er der tale om en skaljakke til kvinder som er super praktisk på mange måder. Den bliver betegnet som en 3-i-1 jakke, da den består af flere lag – og for at optimere den til vejret, har du muligheden for at lyne indersiden af jakken ud, så man kan bruge den til ethvert slags vejr.

Bellevue Cis Coat kan både bruges, når det regner om sommeren og efteråret. Hvis du kombinere begge lag, er den også varm nok til vinterbrug. Den er vandtæt, beskytter mod vind og dækker store dele af kroppen – en perfekt jakke til kvinder, som gerne vil have det bedst mulige regntøj til enhver given lejlighed.